Gönderen Konu: şansımızı arayalım :D  (Okunma sayısı 106360 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı a1ONEboy

• Usta Kampanyacı
Ynt: şansımızı arayalım :D
« Yanıtla #250 : 16 Nisan 2009, 23:31:02 »
onun çıkması önemli değil çıkınca 3 tane yanyana galiba tekrar seçim istiyor senden hangi takımı seçeceksen onu alıyorsun illa beşiktaşlar yanyana gelcek diye bişey yoktur bence yani ;)
YGS , LYS ve benzeri sınavlardan dolayı kapalıyız !

Çevrimdışı ¢яєαтσя

• Usta Kampanyacı
  • ρѕу¢нσ™ - 35
« Yanıtla #251 : 16 Nisan 2009, 23:32:18 »
hayır hangı renk top çıkarsa onu verıyorlar. çunku 10 ar adet diyor.
bence :)
-`.ılı.`Б`'-'Ǿяqiи⣠ÇâhtŁâq -`.ılı.`Б`'-

Çevrimdışı memoli444

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #252 : 16 Nisan 2009, 23:38:38 »
Kampanya Şartları :

1. Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresli İnternet sitesi üzerinden gerçekleştirilecek, "Şansını Ara" isimli kampanya 09/04/2009 tarihinde başlayıp 07/05/2009 tarihinde ve saat 16:00'da sona erecektir. Bu kampanya Milli Piyango İdaresi'nce izin verilmesi gereken yarışma, çekiliş, ikramiye ya da kampanyalar kapsamı dışındadır.
2. 18 yaşından küçük olanlar bu yarışmaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar dahi ödül verilmez.
3. Oyuna katılım ücretsizdir. Katılım için başka bir ticari koşul aranmamaktadır.
4. Kampanyanın sona ereceği 07/05/2009 tarihinde saat 16:00'a kadar, her gün Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin sitesinde bilgi almak için arama yapacak toplam 100 kullanıcıya 1 (bir) adet çeyrek Milli Piyango bileti hediye edilecektir. Ayrıca kampanya boyunca Her cuma günü 10'ar kişi de tuttuğu takımın formasını kazanacak; kazananlar tamamen rastlantısal belirlenecektir.5. "Şansını Ara" kampanyasında; arama yapanlar arasında Milli Piyango bileti veya forma kazanmak isteyen kullanıcı; e-posta adresini ve/veya cep telefonu numarasını ilgili ekrana yazarak, ardından gelen arama sonucunda kazanıp kazanmadığını görecektir.
6. Milli Piyango bileti kazanılmışsa, alınan bilgiler doğrultusunda, kazanan kullanıcıya emaille bir "kampanya kodu" iletilecektir. Kod gönderimi kampanya bitiş tarihi olan 7 Mayıs'ı takiben yapılacaktır. Kazanan kişiler 09 Mayıs-31 Mayıs tarihleri arasında kodu, kampanya sayfasında yer alacak kod giriş alanına girecek ve bilet, kazanan kişinin hesabına otomatik olarak yüklenecektir. Bu işlem için bilyoner.com'a üye girişi yapılması gerekmektedir.
7. Forma kazanılmışsa, kazanan kullanıcının adresine forması 10-31 Mayıs tarihleri arasında postalanacaktır. Bunun için Şansını Ara kampanyası banner'ında istenen bilgilerin tama olarak girilmiş olması gerekir. Yalnızca Siyah-beyaz, Sarı Lacivert, Sarı Kırmızı ve Bordo Mavi takım formaları hediye edilecektir.
8. Kullanıcılar kampanya bitiş tarihine kadar sitede istedikleri kadar bilgi almak için arama yapabilirler. Hergün için bir kişi, birden fazla bilet ya da forma kazanamaz. Kampanya süresince teknik olarak bir engelleme ve kısıtlama bulunmamaktadır.
9. Kullanıcıların kazanmaları durumunda, gerçek bir e-posta adresiyle katılmış olmaları şarttır. Katılımcıların iletişim bilgilerini yanlış vermeleri durumunda ödülü almaya hak kazanamaz. Bu durumundan Bilyoner.com ve Microsoft Corp. sorumlu tutulamaz.
10. Bilyoner.com, Microsoft Corp. ve 41 29 için hizmet veren firmaların çalışanları ödül kazanamaz. Katılıp kazansalar dahi ödül verilmez.
11. Bilyoner.com ve Microsoft Corp., kampanya boyunca, kampanyayı olumsuz yönde etkileyecek şekilde bilgisayar teknolojilerini kullanarak hile yaptığını tespit ettiği ya da haksız yollardan kazanılan bileti tespit etmesi durumunda yarışmacının bütün kampanya verilerini hiçbir uyarı yapmadan iptal etme hakkını saklı tutar.
12. Yukarıda belirtilen şartlara göre ödülleri kazanan kişiler, kampanyanın gerçekleştirildiği Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresinden anında öğrenebileceklerdir.
13. Ödül kazanabilmek için yarışmacının kayıt bilgilerini doğru ve eksiksiz olarak doldurması gerekir.
14. Yarışma kaydı sırasında yarışmacı tarafından yanlış beyan edilen bilgiler dolayısıyla yaşanacak aksaklıklardan Bilyoner.com ve Microsoft Corp. sorumlu tutulamaz.
15. Bilyoner.com ve Microsoft Corp., bu yarışmaya katılım esnasında, yarışmacıların kişisel bilgisayarları ve İnternet erişimlerinden ve her türlü teknik aksaklıklardan (İnternet hızının düşük olması, bağlantının kopması vb...) oluşabilecek problemlerden ve söz konusu bilgisayarlara yetkisiz erişim vb. durumlardan kaynaklanabilecek problem ve zararlardan dolayı sorumluluk kabul etmez.
16. Bilyoner.com ve Microsoft Corp., bu kampanyaya katılan kullanıcılara tanıtım amaçlı e-posta gönderim yapma hakkını saklı tutar.
17. "Şansını Ara" kampanyasına katılan herkes bu şartları kabul etmiş sayılır. Kazanılan ödül başkasına devredilemez ve/veya ödülün nakit karşılığı talep edilemez.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
;)

Çevrimdışı a1ONEboy

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #253 : 16 Nisan 2009, 23:58:51 »
evet tuttuğu takım diyor diğerki türlü saçma olur trabzonspor hiç gelmiyorki zaten en fazla 1 tane :D

Çevrimdışı banban

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #254 : 17 Nisan 2009, 00:17:16 »
ben de 2 gün ara ara denedim ama kısmet çıkmayınca çıkmıyor.. kazanan arkadaşları tebrik ederim.. inşallah biletlerinize de birşeyler çıkar..  ;)
HeDoNisT !!

Çevrimdışı a1ONEboy

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #255 : 17 Nisan 2009, 00:23:20 »
inşallah 15 dk denedim forma da yok bilette yok :D

Çevrimdışı banban

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #256 : 17 Nisan 2009, 00:40:13 »

ben bilet istemem gs forması isterim :)
HeDoNisT !!

Çevrimdışı ¢яєαтσя

• Usta Kampanyacı
  • ρѕу¢нσ™ - 35
« Yanıtla #257 : 17 Nisan 2009, 07:35:26 »

ben bilet istemem gs forması isterim :)

zaten biletler boş olur.
ben her gun yalnızca bırtane verdıklerını bılmıyordum.
cıktıgında aramaya devam edıyordum.
3 te kaldım ama uc bılet mı forma mı forma :)
-`.ılı.`Б`'-'Ǿяqiи⣠ÇâhtŁâq -`.ılı.`Б`'-

Çevrimdışı fatosmurat

• Usta Kampanyacı
  • duble anne :)
« Yanıtla #258 : 17 Nisan 2009, 08:48:29 »
sabah sabah başladık bakalım nolucak ::)
"Ben O'na ne yaptım?" sorusuna yanıt arama.
Muhtemelen iyilik yapmışsındır...

Çevrimdışı fatosmurat

• Usta Kampanyacı
  • duble anne :)
« Yanıtla #259 : 17 Nisan 2009, 11:04:48 »
kazanan varmı arkadaşlar bugün  ;D
"Ben O'na ne yaptım?" sorusuna yanıt arama.
Muhtemelen iyilik yapmışsındır...