yorumlar bitmiş baktım ama hiç yorum yapamadım kazanmak için başka yol varmı
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinişte bu linkteki hediyeyi yolladılar ne oldğunu anlayamamıştım meğer gözlük çantasıymış

Kombinlere Yorum Yapılması ile alakalı Yarışmamız bitmiştir. Katılan herkese çok teşekkürler, umarım sizlerde bizler kadar kombinlerden memnun kalmışsınızdır. Amacımız çantalarımızın her tarz kombinle rahatlıkla kullanılabileceğini göstermek...
Seçtiğimiz Yorumlar;
Esin Görde'nin Kombini için Günce Işık'ın yorumu
Merve Naz Yalçınkaya'nın kombini için Nur Nurr
Melek Keskin'in kombini için Zeynep Saygılı
Anemon Sevgi'nin kombini için Melis Esinduy Alsat
Gülümser Demirtaş'ın kombini için Pelin yanık Plnlp
İletişim bilgilerinizi Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresine bekliyoruz.
Pelincim tebrkler
Bahsettiğiniz modelimiz makyaj çantası ve mağazalarımızda satıştadır... 250kuruş gibi yakıştırmalar için çok üzüldük, ürünlerimizi beğenmiyorsanız yarışmalarımıza zorla katılmak zorunda kesinlikle değilsiniz...
Bahsettiğiniz modelimiz makyaj çantası ve mağazalarımızda satıştadır... 250kuruş gibi yakıştırmalar için çok üzüldük, ürünlerimizi beğenmiyorsanız yarışmalarımıza zorla katılmak zorunda kesinlikle değilsiniz...
Niyetimiz üzmek değil eleştiri... Bknz: bir çok marka bir çok sayıda hediye gönderiyor 5000kişiye 2000 kişiye 1000 kişiye gibi hepside kaliteli ürünler. Siz bize o kadar güzel hediyeleriniz çantalarınız varken öyle bir hediye yolladınız kalemlik için çok büyük makyaj çantası olması için çok küçük bu sadece bir eleştiri.
Niyetimiz üzmek değil eleştiri... Bknz: bir çok marka bir çok sayıda hediye gönderiyor 5000kişiye 2000 kişiye 1000 kişiye gibi hepside kaliteli ürünler. Siz bize o kadar güzel hediyeleriniz çantalarınız varken öyle bir hediye yolladınız kalemlik için çok büyük makyaj çantası olması için çok küçük bu sadece bir eleştiri.
bana henuz o bile gelmedi 1 ayidan fazla oldu kac kez mail attim mantikli bir aciklama yok