Gönderen Konu: Yurt Dışı seyahat kampanyalarında TALİHLİ TALİHSİZ olmayın!  (Okunma sayısı 6213 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı simonbolivar

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
Kimler gidebildi peki resimlerini istiyorum.Benim belgelerim tamken Coca Colanın güvenilir olmadığından dolayı geri çevrilmesinin cevabını istiyorum.

Hayır o iki kişi de gitmedi ki.Çünkü yanında götürecekleri misafirlerin gidebilmeleri için kazananın da şahsen o tatile gitmesi gerekiyor.Kullanım koşullarında bu da yazıyor yani kısacası kimseyi götürmediler sadece laf. Burn'un duvarına yazılmış ASİL talihli,

Çevrimdışı cilekrecelii

• Hero Member
Simon bey handeye  siz gelmesenizde sadece arkadaşız gelebilir demişler.
 fakat sadece iki kişinin gittiği bir tatilde biz okadar dil dökmemize  rağmen soyadı aynı olmasına rağmen neden diğer kuzenim için bu şartı esnetmediler anlam veremiyorum
 benim bir yakın cola ile dünya kupasını seyretmeye 0 sorun ile gitmişti şu anda bu yazıdan sonra hakikaten çok kızdım !

Çevrimdışı ayan

• Usta Kampanyacı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Kimler gidebildi peki resimlerini istiyorum.Benim belgelerim tamken Coca Colanın güvenilir olmadığından dolayı geri çevrilmesinin cevabını istiyorum.

Hayır o iki kişi de gitmedi ki.Çünkü yanında götürecekleri misafirlerin gidebilmeleri için kazananın da şahsen o tatile gitmesi gerekiyor.Kullanım koşullarında bu da yazıyor yani kısacası kimseyi götürmediler sadece laf. Burn'un duvarına yazılmış ASİL talihli,

dediğin doğru aslında asil gidemiyor da +1 nasıl gidiyor gerçekten ?!?