0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkimya ve cografyadan sonra cocuklarda da uzman oldugumu gosterdim sanirim ikiz annesi olunca herseyi az cok bilmek gerekiyorsadece şıkkı yazmak yeterli oluyo mu acaba denediniz mi? şıkla beraber cevabi da yaziyorum ornegin b.anne sutu bu arada tesaduf mu bilemedim hep kadinlar kazanmis
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkimya ve cografyadan sonra cocuklarda da uzman oldugumu gosterdim sanirim ikiz annesi olunca herseyi az cok bilmek gerekiyorsadece şıkkı yazmak yeterli oluyo mu acaba denediniz mi?
kimya ve cografyadan sonra cocuklarda da uzman oldugumu gosterdim sanirim ikiz annesi olunca herseyi az cok bilmek gerekiyor
ilk gün katıldım sonra baktım hediyeler işime yaramaz. onda da tuttumuşum. yeni doğan bez veriyolarmış, eski doğan verselerdi iyiydi.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinilk gün katıldım sonra baktım hediyeler işime yaramaz. onda da tuttumuşum. yeni doğan bez veriyolarmış, eski doğan verselerdi iyiydi.yeni dogan degil istedigin numarayi mailinde belirtiyorsun