0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben farklı olarak isimyok00 adına katılayım bende 2 çekiliş hakkı olsun ebrucum senn bi sürü oldu nasılsa
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben farklı olarak isimyok00 adına katılayım bende 2 çekiliş hakkı olsun ebrucum senn bi sürü oldu nasılsa yeni gördüm konunun devamını sağol canımm ebrucum sanada tebrikler kuzum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben farklı olarak isimyok00 adına katılayım bende 2 çekiliş hakkı olsun ebrucum senn bi sürü oldu nasılsa yeni gördüm konunun devamını sağol canımm ebrucum sanada tebrikler kuzum saol cnm ama baktımda smdi kullanabilceğim biletler cok pahalıya geliyor sana verebilirim kodu istersen
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben farklı olarak isimyok00 adına katılayım bende 2 çekiliş hakkı olsun ebrucum senn bi sürü oldu nasılsa yeni gördüm konunun devamını sağol canımm ebrucum sanada tebrikler kuzum saol cnm ama baktımda smdi kullanabilceğim biletler cok pahalıya geliyor sana verebilirim kodu istersen eğer kullanmıcaksan alabilirim canım bende kardeşime vercem o nereye kullancak bilmiyorum. bende alamazsam burdan birine veririm artık