Gönderen Konu: Trendyol Kargo Bedava  (Okunma sayısı 3355 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı emirtalha

• Usta Kampanyacı
    • Reklam-Tanıtım
Trendyol Kargo Bedava
« : 26 Ağustos 2011, 09:09:10 »
Günaydın arkadaşlar 20TL çekim vardı ve bugün kargo bedava yeni ürünlerde var ilgilenen arkadaşlara müjdeee  ;D

Kampanya & Reklamların Sanal MerkeziLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı sahaneyedili

• Usta Kampanyacı
Ynt: Trendyol Kargo Bedava
« Yanıtla #1 : 26 Ağustos 2011, 09:33:10 »
trendyol çeki nerden geliyor ya, bana hiç gelmedi...
bu ara trendyol out, limango in çekler  konusunda

Çevrimdışı didedar

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 26 Ağustos 2011, 09:36:44 »
ov süper kargo bedava ama indirim çeki yok :) cep tlf msj atıyorlar ama yok ortada. e maillerini bilen varsa versinde bir içimi dökeyim şunlara. :D
Gün Geçtikçe Ö(z)lüyorum Sadece ...

Çevrimdışı gülale

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 28 Ağustos 2011, 00:15:22 »
benim limango dan 20 tl lik hediye çekim var... şimdi 25 liralık bir şey alacağım diyelim.. kalan ücretimi ödeyeceğim... Birde ilk kez katılacağım güvenilirliği konusunda şüphe yok değilmi arkadaşlar  :)
Bir kimse kendisini feda edecekse, feda ettiği şey feda ettiğine değmeli. Aksi halde feda hebâ olur...

Çevrimdışı jodi

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 28 Ağustos 2011, 00:31:06 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
benim limango dan 20 tl lik hediye çekim var... şimdi 25 liralık bir şey alacağım diyelim.. kalan ücretimi ödeyeceğim... Birde ilk kez katılacağım güvenilirliği konusunda şüphe yok değilmi arkadaşlar  :)

limango bu aralar çok sık kargoyu bedava yapıyor. eğer o gün kullanırsanız çekinizi, 25 tllik bir şey alırsanız 5 tl ödersiniz ama kargo bedava değilse 6.95 de kargo ekleniyor. güvenliği konusunda şüphe etmeyin cep telefonuna gelen kodu girmeden alışveriş yapamıyorsunuz zaten :)

Çevrimdışı gülale

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 28 Ağustos 2011, 00:36:16 »
Çok tşk ederim...  :)
Bir kimse kendisini feda edecekse, feda ettiği şey feda ettiğine değmeli. Aksi halde feda hebâ olur...