Konu: Fikrimühim ve Denedim biliyorum
Bu iki site hakkında fazla bilgi sahibi değilim. Uzun zamandır üye olanlar deneyimlerini paylaşrsa sevinirim. Bende üye olmak istiyorum ama tam ne olduğunu bilmediğim için sizlere sormak istedim.
İlk olarak Fikrimühim: Site açıklamalarını okuyarak anladığım şu; üye olurken neyi sevip neyi sevmediğini belirtiyorsun, sevdiğin konular hakkında anketler geliyor ve cevapladığın her anket için o ürün vs. ile alakalı bir promosyon veya numune gönderiyorlar sonrada gelen ürünle ilgili yorum yapıyoruz.
Sorularım 1- Her anketten bir ürün geliyormu?
2- Anketler ne aralıkla geliyor?
3- Gelen hediyeler numune boyumu oluyor yoksa gerçek ürünmü?
İkinci olarak Denedimbiliyorum: Bu site hakkında hiçbir şey bilmiyorum desem yeridir. Ama gördüğüm kadarıyla bayanlara yönelik bir site. Erkeklerde üye olabiliyormu?
Yazı biraz uzun oldu. Okuma zahmetini gösterip cevap yazan veya yazmayan herkese şimdiden teşekkürler.
İkiside aynı mantıkla kurulmuş siteler payasaya çıkacak ürünleri denetip fikir sorma üzerine kendi içlerinde zaman zaman yarışlaraı oluyor ikisinede erkekler üye olabiliyor.
Denedimbiliyorumda şuan slogan yarışması var bir kere oy verebiliyorsun
İkiside aynı mantıkla kurulmuş siteler payasaya çıkacak ürünleri denetip fikir sorma üzerine kendi içlerinde zaman zaman yarışlaraı oluyor ikisinede erkekler üye olabiliyor.
Cevabınız için teşekkürler ama ürünlerle ilgili olan kısımları es geçmişsiniz.
Cevabınız için teşekkürler ama ürünlerle ilgili olan kısımları es geçmişsiniz.
Hiç belli değil her kampanyasında her yarışmasında değişiyor mesela denedim biliyorum seçtği üyelere bi koli ipana yolladı fikrimühim eker kuponu yolladı felan
Demekki forumdan bu sitelere üye olan sadece 1 kişi var. Birçok kişi de üye olmadan hediye kazanıyor bu sitelerden o zaman
ben fikrimühimden bisey kazanmadım ama denedimbiliyorumdan ipanalar geldi.
ben ikisindende hiçbirşey kazanmadım
Hııııııııı kimse sorularımı dikkate almıyor ama