0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bnde usb mi aldmmmm duzlestrcıye gdemedm zamanm kalmadı güle güle kullan kuzummmm
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbnde usb mi aldmmmm duzlestrcıye gdemedm zamanm kalmadı güle güle kullan kuzummmm Hediyeleri veriyolar mı ? Bende gidicektim bugün vermezler diye gitmemistim.DVD Playeri verirler mi ki İzmir caddesinden aldın dimi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbnde usb mi aldmmmm duzlestrcıye gdemedm zamanm kalmadı güle güle kullan kuzummmm Hediyeleri veriyolar mı ? Bende gidicektim bugün vermezler diye gitmemistim.DVD Playeri verirler mi ki İzmir caddesinden aldın dimi ben dvd playerı dün aldım ama mithatpaşadan
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbnde usb mi aldmmmm duzlestrcıye gdemedm zamanm kalmadı güle güle kullan kuzummmm Hediyeleri veriyolar mı ? Bende gidicektim bugün vermezler diye gitmemistim.DVD Playeri verirler mi ki İzmir caddesinden aldın dimi ben dvd playerı dün aldım ama mithatpaşadanBen Kızılay şubesi demiştim sence hangi şubeye vermişlerdir
evet izmirden aldm zaten kagıt fln hazırdıcalısanlar nası kazandnz yaa süper fln dediler gururum oksandı