bnde usb mi aldmmmm duzlestrcıye gdemedm zamanm kalmadıgüle güle kullan kuzummmm
bnde usb mi aldmmmm duzlestrcıye gdemedm zamanm kalmadıgüle güle kullan kuzummmm
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbnde usb mi aldmmmm duzlestrcıye gdemedm zamanm kalmadıgüle güle kullan kuzummmm
Hediyeleri veriyolar mı ?Bende gidicektim bugün vermezler diye gitmemistim.DVD Playeri verirler mi ki
İzmir caddesinden aldın dimi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbnde usb mi aldmmmm duzlestrcıye gdemedm zamanm kalmadıgüle güle kullan kuzummmm
Hediyeleri veriyolar mı ?Bende gidicektim bugün vermezler diye gitmemistim.DVD Playeri verirler mi ki
ben dvd playerı dün aldımama mithatpaşadan
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbnde usb mi aldmmmm duzlestrcıye gdemedm zamanm kalmadıgüle güle kullan kuzummmm
ben dvd playerı dün aldımama mithatpaşadan
Ben Kızılay şubesi demiştim sence hangi şubeye vermişlerdir![]()
evet izmirden aldm zaten kagıt fln hazırdı
calısanlar nası kazandnz yaa süper fln dedilergururum oksandı