cekim var hediye bebek ürünü alacam 25 tl cek bebek ürünü 19.90 kargo nekadar acaba 25 tlik cekkuponu kargoyada kullanabilrmiyim
4.90 dı kargo ücreti 50 liralık çekim vardı illa 50 yi geçmesini istedi kargoyla birlikte 45 tllik alışveriş yaptım birtürlü kanul etmedi bende 50 yi geçirip kredi kartı kullandım öyle düştü indirimi
yani anladığım kadarı ile ilada kredi karı kullanacaz yani bende nedense kredi kartını internete kullanmak istemiyorum hep kuşkulu oluyorum bu konuda
mecbur kullanmanız gerekiyor. ayrıca markafoni güvenilir. ben sürekli alışveriş yapıyorum.
bende sürekli alırım markafoniden bi yamuğu olmadı

ayrıca hemen hemen bütün alışveriş sitelerinde kargo parası çeklerle ödenmiyor
havale yapılabiliyormu diye baktım oda yok . Bazı bankalarda sınırlandırabileceğin sanal kart sistemi var . 50 tl dedim bana bi kart nosu verdi ,çalınsa bie o kadar gidiyor . İstediğin rakamı yazıyorsun , her kartta varmı bilmiyorum
ben sanal kart kullanıyorum...cogu bankanın var bu sıstemı...ona lımıt ya da para aktarın tamam
Arkadaşlar konuyu görünce bende sormak istedim kızıma bir kıyafet begendim kargosu hızlı mı kaç günde gelir

Alsam
kampanya bitiminden sonra yolluyorlar bir hafta içinde. ama tedarik ve hız açısından bingomingo fark atar. kalite ve müşteri hizmetleri olarak markafoni.