0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
20 tane katılmıştım ve hepsine çıkmış paketin böyle olduğunu bilsem daha fazla katılırdım
Arkadaşlar bu Nesrin Keskin kim tanıyan var mı ? Yılmaz Uryan isimli bize ait kargo yanlışlıkla Ankara'ya gitmiş ve Nesrin Keskin teslim almış.Tanımadığı birinin kargosunu bir insan nasıl teslim alır anlamıyorum.Futbol toplarında aynı şeyi biz yaşadık 3 tane farklı isimde kargo teslim edildi bize 3'ünü de geri gönderdik bizim değil diye.Tanımdaığın birine ait bir şeyi teslim almak terbiyesizlik.Biz de kargo gelicek diye bekliyoruz.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinArkadaşlar bu Nesrin Keskin kim tanıyan var mı ? Yılmaz Uryan isimli bize ait kargo yanlışlıkla Ankara'ya gitmiş ve Nesrin Keskin teslim almış.Tanımadığı birinin kargosunu bir insan nasıl teslim alır anlamıyorum.Futbol toplarında aynı şeyi biz yaşadık 3 tane farklı isimde kargo teslim edildi bize 3'ünü de geri gönderdik bizim değil diye.Tanımdaığın birine ait bir şeyi teslim almak terbiyesizlik.Biz de kargo gelicek diye bekliyoruz. sanki isim uydurma, fake olmasin? hem de ankara kesin ozan canim gecmis olsun umarim cozumlenir