Siirt'te hain saldırı: 2 şehit
Güncelleme : 18 Ağustos 2011 20:56
Siirt'te hain saldırı: 2 şehit
PKK'lı teröristler Siirt'in eruh ve Pervari ilçelerine eş zamanlı saldırıda bulundu. Saldırılar sonucu Eruh'ta 2 asker şehit olurken, Pervari'de 4 sivil yaralandı.
Alınan bilgilere göre ilk saldırı haberi Siirt'in pervari ilçesinden geldi.
Pervari'de bugün saat 20.00 sıralarında PKK'lı teröristler değişik noktalardan İlçe Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğü binalarına yönelik roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Güvenlik güçlerinin anında karşılık vermesiyle çatışma çıktı. Çatışma sürerken, Siirt 3'üncü Komando Tugay Komutanlığı'dan ilçeye Sikorsky helikopterlerle özel eğitimle komandolar gönderildi.
Pervari'de 4 sivil yaralı
PKK'lıların Pervari'de düzenlediği saldırıda 4 sivilin yaralandığı belirtildi. Yaralılardan İsmail Erik ile Mehmet Akbulut, tedavi için Siirt Devlet Hastanesi'ne götürülüyor. Diğer yaralılar Pervari'de tedaviye alındı. Pervari'de çatışma sürürken, teröristlerin Çevre ve Orman İlçe Müdürlüğü binasına da saldırdılar. Binada atılan roketlerden çıkan yangını söndürmek için itfaiyenin yanı sıra çevredekilerin de müdahale ettiği belirtildi
Eruh'a eş zamanlı saldırı: 2 asker şehit
Pervari'de çatışma sürerken Eruh'tan da saldırı haberi geldi. Teröristlerin Bilgili Jandarma Karakolu'na gerçekleştirdiği hain saldırıda 2 asker şehit oldu.
Allah belanızı versin şerefsizler
birde malatyada askeri helikopter düşmüş.. yüzbaşımız şehit olmuş..
Ramazan gunu cok uzuluyorum...kendımı yazılara verdım...uzuntu bana yarıyor sanki tovbe Yarabbım...
ana haberleri izledim içim dışıma çıktı ağlamaktan.. bizler böyleysek aileleri nasıl..

şu mubarek gün bayrama 12 kala nasıl bi acı bu
Siirt Eruh'ta jandarma karakoluna yapılan saldırıda 2 askerin şehit olmasının ardından başlayan çatışmada 2 PKK'lı teröristin öldürüldüğü bilgisi geldi.
ohh içim soğudu. Allah sizi kahretsin.
artık kelimelerin kifayetsiz kaldığı yerdeyim. o köpeklerin soyları kuruyana kadar, kurutulana kadar söyleyecek sözüm yok. acıyı içimde hissediyorum 3 ayda bununla beraber 85 şehit.o analar babalar ne yapsın?