Bağlanılan Hatırlatmalar

• Ülker İçim sonucu (Posta): 12 Ekim 2011

Gönderen Konu: içim den ödül kazan 15 eylül 2011 son  (Okunma sayısı 12141 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı cloves

• Usta Kampanyacı
Ynt: içim den ödül kazan 15 eylül 2011 son
« Yanıtla #50 : 05 Eylül 2011, 19:28:46 »
bu migrosdan sırf çekiliş için alışveriş yapan kim varsa çekilişleirn şefafa olması amacı ile çekiliş katılım sayısını bir şekilde belirtmesi yönünde mail atması gerektiğini düşünüyorum.Ne kadar çok mail atarsak o kadar çabuk önceliği olur

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #51 : 05 Eylül 2011, 21:53:02 »
Ben direk arıyorum dostum.Şimdi yarın bu içim için katılcam.Mesaj gelmesini bekliycem.Diyelimki gelmedi hemen iade işlemini başlatıcam.Napalım başka çaremizm yok.. Ki ben baya katılırım nasıl olsa ihityacım diye düşünüyordum kalakaldım ortada..
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı cloves

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #52 : 05 Eylül 2011, 21:55:12 »
migrosda satılan diğer markalara göre içimler pahalı ki migros diğer marketlere göre daha pahalı 2 katılım yapayım diye başladım 50 tl lik ürün aldım.ben hem face saylaraına yazdım hemde iletişimden mail attım kesin arayacaklar çünkü 3m migrosda açık bir konu var hediye karta 75tl yükleyemediler hala daha, o arada bu aksaklıkları söyleyeceğim.zaten bunların bir önerim var gibi bir siteleri olacak orayada yazmıştım aramışlardı beni şimdilik mümkün değil diye.

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #53 : 05 Eylül 2011, 21:58:32 »
Gecenlerde hatırlarsanız migrostan  blackberry kazanmıştım.Müş hizmetleri tebrikler dedi.Ama kıllandım araştırdım.Neyse ajansı felan aradım ama gel gelelim money sitesindeki benim sonuçlarda yokum.Dedim kusura bakmayın ben bu kampanyaya katıldımki es geçmem ayrıca hediye 10 kişiye ben 9. sıradayım ama siz 11 kişi yazmışsınız lsiteye.Sonra ertesi gün ulaştılar bana tamam en kısa zamanda halledip size olumlu yada olumsuz cevap vericez dediler ki ohoooooo 1 ayı gectik ses yok..

Çevrimdışı emk87

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • şansım daim olsun inşallah =) aminnnn
« Yanıtla #54 : 05 Eylül 2011, 22:02:41 »
yuh yanii migros iyice abartmıs

Çevrimdışı cloves

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #55 : 05 Eylül 2011, 22:11:01 »
personel bilgilendirme ve müşteri bilgilendirme açısından tam bir sistem oturmamış.El değiştiren bir şirkette mutlaka yenilikler olması lazım özellikle teknolojik açıdan sadece 5-10 tl lik hediyeler vermekle olmuyor.Bir sistemleri ve altyapıları var geliştirmeleri lazım

Çevrimdışı simonbolivar

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #56 : 05 Eylül 2011, 22:13:29 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Gecenlerde hatırlarsanız migrostan  blackberry kazanmıştım.Müş hizmetleri tebrikler dedi.Ama kıllandım araştırdım.Neyse ajansı felan aradım ama gel gelelim money sitesindeki benim sonuçlarda yokum.Dedim kusura bakmayın ben bu kampanyaya katıldımki es geçmem ayrıca hediye 10 kişiye ben 9. sıradayım ama siz 11 kişi yazmışsınız lsiteye.Sonra ertesi gün ulaştılar bana tamam en kısa zamanda halledip size olumlu yada olumsuz cevap vericez dediler ki ohoooooo 1 ayı gectik ses yok..

Bula bula seni mi bulmuşlar dostum, usta kampanyacıya yapılır mı bu? Sert kayaya tosladıkları kesin

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #57 : 05 Eylül 2011, 22:54:49 »
Dostum valla en ince ayrıntısına fotoısuna kadar koydum.Ve binlerce kişi içinden harbiden benimi bulurlar yani.Hususi katıldığım ve takip ettiğim belli ve orada adım var ama kazanan açıklanmasında yokum.Bende çok ama çok gıcıklandım.Aklıma gelmişken en iyisi ben yarın bir arıyım..

Çevrimdışı cloves

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #58 : 05 Eylül 2011, 23:18:31 »
ararsan diazem sadece çekiliş için bu alışverişleri yapıyoruz ve bu tür çekilişlere kaç katılım yapmıyoruz bilmek,görmek istiyoruz desen iyi olur bende diyeceğim mh.arayınca benim işleri bir çözsünlerde ne kadar çok istek giderse o kadar iyi

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
« Yanıtla #59 : 06 Eylül 2011, 09:56:26 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
ararsan diazem sadece çekiliş için bu alışverişleri yapıyoruz ve bu tür çekilişlere kaç katılım yapmıyoruz bilmek,görmek istiyoruz desen iyi olur bende diyeceğim mh.arayınca benim işleri bir çözsünlerde ne kadar çok istek giderse o kadar iyi

arkadaşlar şu an migros bir yatırım bankasına ait. şok u ülkere sattılar malumunuz. migros, tansaş ta eninde sonunda satılacak. hepimiz de biliyoruz ki amaç sen ben kazansın değil. ciroları arttırmak, maksat ürünler satılsın. hediyeleri firmalar bedelsiz veriyor. yani migros sadece aracısı. teknolojilerinden yana sıkıntı çekiyoruz, ne biçim kasaları varsa bir altında çekilişe katılıp katılmadığımızı gösteremiyor.
Hayır o kadar money mobile falan çıkarttılar, money kartta cep telefonlarımız tanımlı. Kasadan olmuyorsa cep telefonlarımıza sms atsınlar. "Tebrikler, ülker çekilişine katıldınız. Fişinizi atmayın" tarzında bir sms de olabilir.
Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olma.