Bağlanılan Hatırlatmalar

• Ülker İçim sonucu (Posta): 12 Ekim 2011

Gönderen Konu: içim den ödül kazan 15 eylül 2011 son  (Okunma sayısı 12094 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
Ynt: içim den ödül kazan
« Yanıtla #20 : 29 Ağustos 2011, 12:29:46 »
Migrosun bayram dolayisi ile sistemindeki yogunluktan dolayi sıkıntiılı kac defa aradim ayni cevabi aldim.Migrosun konuya cözümü yok maalesef.İCim de ulkere yazin diyor orasida cozumsuz.
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
« Yanıtla #21 : 29 Ağustos 2011, 16:48:12 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
ya arkadaşlar o değil, hani bakın bunda sms bildirimi geyiği oldu da, çekilişe katılamadığımızı çaktık. demek ki biz pek çok kampanyaya boşa para harcıyoruz. kimbilir kaçında aynı sıkıntı oluyor. yok ürün barkodunu tanımlamıyorlar aycan daki gibi paramız boşa gidiyor.

aynen, katıldıgım 2 icim alışverişinde de şifre gelmedi yalnız ilkinde geldi. toplam 3 alısveris yaptım.aynı ürünleri alıyorum.  saçmalık. maillerime de cevap veren yok.

Konuyu takip edin de bayramdan sonra toplu mail atalım, böyle olmayacak. herkes bireysel başvurunca savuşturuyorlar başlarından. Anlaşılan deniz ajans, migros arası dönüp dolaştıracaklar bizi. ben ürünleri açtım tükettim bile. iade etme falan uğraşamam. Manuel bize sms yollasınlar. Baksanıza baya mağdur var.
Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olma.

Çevrimdışı gülale

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #22 : 29 Ağustos 2011, 18:39:40 »
bende sorun olmadı ... katılım gösterdim
Bir kimse kendisini feda edecekse, feda ettiği şey feda ettiğine değmeli. Aksi halde feda hebâ olur...

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
« Yanıtla #23 : 29 Ağustos 2011, 19:14:02 »
Migrosun bayram dolayisi ile sistemindeki yogunluktan dolayi sıkıntiılı kac defa aradim ayni cevabi aldim.Migrosun konuya cözümü yok maalesef.İCim de ulkere yazin diyor orasida cozumsuz.

eeee o zaman ben başka çekilişe de katıldım, ne olacak ? kafadan elendik o zaman. mecbur çözüm bulmak zorundalar.

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #24 : 29 Ağustos 2011, 19:58:46 »

eeee o zaman ben başka çekilişe de katıldım, ne olacak ? kafadan elendik o zaman. mecbur çözüm bulmak zorundalar.
Diyorum ya iste 250 liralik henkel urunu aldim sen dusun

Çevrimdışı piacio

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #25 : 29 Ağustos 2011, 20:46:04 »
Demek ki bunca yıldır migros çekilişlerinden hiç bir şey çıkmaması normalmiş. biz çekilişlere bile katılamıyoruzki çıksın.

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
« Yanıtla #26 : 29 Ağustos 2011, 23:28:19 »
Demek ki bunca yıldır migros çekilişlerinden hiç bir şey çıkmaması normalmiş. biz çekilişlere bile katılamıyoruzki çıksın.

Ben Migros'tan Migros Club zamanı baya şeyler kazandım, ancak money club karttan sonra birşey kazanamadım. Facebook sayfalarında Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin sorunu yazdım, umuyorum adminleri kaldırmaz. Lütfen siz yazımın altına comment bırakın. Birileri ilgilensin, bayram ertesi Cuma da Henkel çekilişini yapan ajansı arayıp, çekiliş hakkım olup olmadığını sorgulatacağım. 10 TL alışveriş az değil, neticede organizasyonu ciddiye alıp katılım yapıyoruz. Bizi ciddiye almayacaklarsa daha da ne Migrosun ne de Carrefour un çekilişlerine katılmam valla...

Çevrimdışı cloves

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #27 : 29 Ağustos 2011, 23:38:48 »
başka bir konu içinde yazdım burayada yazayım.  hediye karta 75 tl yüklettim kioksda görünmüyor müşteri hizmetleri görmüyor ama migros parasını aldı benden form açtılar 2 gündür düzelmedi.Aynı kasada turkcell 75 tl indirim düşmedi iade ettim müşteri hizmetleri 75 tl yi görüyor kullanılmamış gibi ki kullanılınca geri dönüşü yok.migrosdaki yoğunluktan veya güncelleme her ne ise sadece çekilişe dahil olmak için yaptığım alışverişlerin kaç tanesinde dahil olamadım.ben bunu müşteri hizmetlerine mail olarak yazdım.Migrosun sadece çekiliş düzenlediği ürünleri çekiliişe katılmak için alıyorum ama kaç çekiliş hakkım olduğunu göremiyorum bunu kioksda veya fişin altında görmek istiyorum diye aradılar şu an için mümkün değil dediler 1 hafta sonra ülker içim çekilişi çıktı demekki olabiliyormuş.Bence bunun için bastırmak lazım alınan ürün ile kaç çekiliş hakkımızın olduğunu görebilmek çok da zor bişey değil aslında o kadar kişinin alışveriş tercihlerini ve eğilimlerini grafikle ve madde madde dökebiliyorlarken

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #28 : 29 Ağustos 2011, 23:41:35 »
Alıyorsun sırf çekiliş için sonra acaba katıldımmı katılmadımmı diye düşünüyorsun.Bir ara ben ilçelerdekilerden katılınca hep aklıma gelirdi burdan alıyoruzda acaba katılıyormuyuz diye.. Hadi hayırlısı umarım henkelde toslamayız..

Çevrimdışı sozten

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #29 : 31 Ağustos 2011, 22:16:42 »
ilk 3 katılımıma şifre geldi burdan bugün turkcell çeklerle de alayım hem de kampanyaya bedavadan katılırım diye bekle bekle ne şifre geldigi var ne de başka bişey boşa gitti aldıklarımız bugünlerde sorunlu bakalım nasıl düzelecek  :P