Gönderen Konu: protex türkiye  (Okunma sayısı 30066 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı KüL Kedisi

• Usta Kampanyacı
  • Uğur Böcüsü
Ynt: protex türkiye
« Yanıtla #80 : 18 Ağustos 2011, 23:34:43 »
benim annem hiç karışmıyo  ;D babamda yiyecek bişey kazan napiyim ben ipadi bana ne faydası var diyo  ;D

Çevrimdışı belkibirgun

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #81 : 18 Ağustos 2011, 23:35:59 »
teşekkkürleer :) kargo parası onlara mı ait ? :D

Çevrimdışı papatya89

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #82 : 18 Ağustos 2011, 23:36:40 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

muhtemelen hatta kesin öyledir :)

Çevrimdışı belkibirgun

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #83 : 18 Ağustos 2011, 23:37:07 »

muhtemelen hatta kesin öyledir :)
teşekkür ederim :)

Çevrimdışı sibelert

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #84 : 18 Ağustos 2011, 23:53:47 »
aman rozet takıp profilde paylaşmayın ..tebrik mesajları alıyorum ve evli değilim düşünün :D :D :D

Çevrimdışı firuzeyno10

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #85 : 19 Ağustos 2011, 00:06:02 »
aldım şükür...

Çevrimdışı KüL Kedisi

• Usta Kampanyacı
  • Uğur Böcüsü
« Yanıtla #86 : 19 Ağustos 2011, 00:10:26 »
eee bana hep direk forum çıktı doldurup yolladım yalanmıydıki bukadar uğraştırıyormuydu  ???

Çevrimdışı marsmelow

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #87 : 19 Ağustos 2011, 00:16:04 »
eee bana hep direk forum çıktı doldurup yolladım yalanmıydıki bukadar uğraştırıyormuydu  ???

5 soru çıkıyo sonra da form çıkıyo doldurunca kazandınız diyodu,rozet filan takmadım ben :)

Çevrimdışı KüL Kedisi

• Usta Kampanyacı
  • Uğur Böcüsü
« Yanıtla #88 : 19 Ağustos 2011, 00:18:46 »

5 soru çıkıyo sonra da form çıkıyo doldurunca kazandınız diyodu,rozet filan takmadım ben :)

doğruymuş ozaman teşekkürler  ::)

Çevrimdışı ayisigim

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #89 : 19 Ağustos 2011, 00:20:06 »
Katılım Koşulları

• Profesyonel Anneler Facebook uygulaması(application), Protex ürünlerinin tanıtımı için hazırlanmıştır ve tüm hakları Colgate Palmolive Temizlik Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş'ye aittir. Bu uygulamaya giriş yaparak, burada yazılan Katılım Şartlarını okuyup anladığınızı ve Katılım Şartlarına ve ilgili yasalara uyacağınızı kabul etmiş sayılıyorsunuz.

• "Protex Türkiye" Facebook sayfası üzerinden gerçekleşecek uygulama; Colgate Palmolive Temizlik Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından düzenlenmektedir.

• Yarışmaya hak kazanmak için "Protex Türkiye" sayfasını beğenmeniz , yarışmaya girerek 5 sorudan oluşan testi çözmeniz gerekmektedir.

• Kampanya süresi 1 Ağustos 2011 tarihinde başlayacaktır. Kampanya süresi mevcut stoklarla sınırlıdır.

• Kazanılan ödül başkasına devredilemez ve /veya ödüllerin nakit karşılığı talep edilemez.

• Bu uygulama, tanıtım amacıyla hazırlanmış tamamen ücretsiz bir uygulamadır. Bu doğrultuda Colgate Palmolive Temizlik Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş, uygulamanın çalışması konusunda hiçbir taahhüt vermez. "uygulamanın çalışıp çalışmaması ile ilgili bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

• Yarışmanın başlamasından itibaren uygulamaya yükleyen, 5 soruluk testten en az 3 tanesine doğru cevap verip, Profesyonel Anne rozet ini alan ve katılım formunu doldurup sisteme kabul edilen her kullanıcı Protex ürün seti kazanacaktır.

• Hediye kazanabilmek için katılımcının kayıt bilgilerini doğru ve eksiksiz olarak doldurması ve yine kayıt ekranında geçerli cep telefonu numarası sağlamış olması, doğru ve eksiksiz bilgilerin verilmesi gereklidir.

• Katılımcı, kendisinden başka hiçbir kişinin, kurumun, kuruluşun gizlilik hakkını, kişilik haklarını ya da yayın haklarını ihlal eden, fikri ve sınai mülkiyet hakları çerçevesinde korunan hiçbir bilgi veya görsel materyali iletemez. Yasal yükümlülük doğuran durumlarda, resmi yükleyen/gönderen kişi/kişiler münhasıran sorumlu olacaklarını kabul ederler. Katılımcılar, Fikir ve Sanat Eserleri Yasası, Markalar Hakkında Kanun Hükmünde Kararname, Türk Ticaret Yasası, Türk Ceza Yasası ve diğer ilgili yasal mevzuat hükümlerine riayet etmeyi ve bunları ihlal etmemeyi baştan kabul ve taahhüt eder. Aksi takdirde, doğacak tüm hukuki ve cezai yükümlülükler tamamen ve münhasıran katılımcıyı bağlayacaktır.

- Uygulamaya, 18 yaşından küçükler, Colgate Palmolive Temizlik Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş, ve bağlı kurum çalışanları ve yakınları katılamaz, katılsalar dahi ödül kazanamazlar.- Colgate Palmolive Temizlik Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş, kampanya boyunca sonuçları olumsuz yönde etkileyecek şekilde bilgisayar teknolojisini kullanarak hile yapıldığını ya da haksız yollardan ödül kazanıldığını tespit etmesi durumunda, ilgili katılımcının o güne kadarki bütün yarışma verilerini hiçbir uyarı yapmadan iptal etme ve ödül vermeme hakkını saklı tutar.

- Colgate Palmolive Temizlik Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş, düşük bağlantı hızı, internet kaynaklı sorunlar, trafik sıkışıklığı ve kullanıcının ya da diğerlerinin sunucularından kaynaklanan virüs, aşırı yüklenme vb. sonucu ortaya çıkabilecek sorunlarda hiçbir sorumluluk kabul etmez.

- Kullanıcı, uygulamanın diğer kullanıcılarıyla olan iletişiminden tamamen kendisi sorumludur. Colgate Palmolive Temizlik Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş, bu iletişimlerde yaşayacağınız sorun ve anlaşmazlıklardan ve bundan kaynaklanan zarar ve iddialardan sorumlu değildir.

- Kullanıcının uygulama ve buna bağlı sunulan hizmetleri yanlış kullanımından kaynaklanabilecek maddi, ticari itibar, sosyal itibar kaybı veya dolaylı ya da dolaysız özel, cezai, rastlantısal kayıp ve zararlardan Colgate Palmolive Temizlik Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş, ve bağlı kuruluşları hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

- Colgate Palmolive Temizlik Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş ve bağlı kuruluşlarının her zaman, tek taraflı olarak uygulama yayınını sürekli veya geçici olarak durdurma hakkı vardır. Colgate Palmolive Temizlik Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş ve bağlı kuruluşları, katılım koşullarında herhangi bir uyarı olmaksızın değişiklik yapma hakkına sahiptir. Değişiklikler, bu sayfada ilan edilir edilmez yürürlüğe girer. Uygulamaya yapılan her yeni girişte, kullanıcılar, uygulamanın mevcut ve yenilenmiş katılım şartlarını kabul etmiş sayılırlar.

- Kullanıcı bilgilerinin doğruluğu, güvenliği ya da fikri mülkiyet hakkı konusunda Colgate Palmolive Temizlik Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş, hiçbir sorumluluk kabul etmez.

- Bu uygulama, Facebook üzerinden çalışan bir uygulamadır ve Facebook hesapları üzerinden yapılan tüm eylemlerinden kullanıcı kendisi sorumludur. Uygulama kapsamında, Facebook girişi için kullanılan kullanıcı ismi ve parolası başkalarından gizli tutulmalıdır; bu konudaki herhangi bir güvenlik ihlalinden veya hesaba yapılan yetkisiz girişlerden Colgate Palmolive Temizlik Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş sorumlu tutulamaz.

- "Profesyonel Anneler " uygulaması, kişisel bir uygulama olup Colgate Palmolive Temizlik Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin onayı olmadan ticari amaçlarla kullanımı, tanıtımı ve duyurusu yasaktır. Bu durumların ihlali karşısında Kullanıcı Colgate Palmolive Temizlik Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş'ye karşı sorumlu olacaktır.

- Katılımcılar, yer alan sorulara verdikleri cevapların ve yükledikleri fotoğrafların kendilerine ait olduğunu taahhüt ederler. Colgate Palmolive Temizlik Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş, uygun görmediği fotoğraf ve mesajları hiçbir sebep belirtmeksizin Facebook sayfasından kaldırma hakkını saklı tutar.

- Bu uygulamayı kullanarak, Colgate Palmolive Temizlik Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş, üçüncü kişilerin uygulamalarını veya fotoğraf ve /veya bilgilerini kullanmanız durumunda ortaya çıkabilecek her türlü sorumluluktan muaf olduğunu kabul ediyorsunuz. Uygulama Katılım Koşullarına, üçüncü kişilerin fikri veya kişilik hakları ihlali başta olmak üzere herhangi bir şekilde aykırı davranmanız sonucu yapılacak iddia, talep veya davalar halinde, Colgate Palmolive Temizlik Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş, bütün zararlarını sizden tanzim etme hakkını saklı tutar.

- İçerik kullanımı tamamen kullanıcının sorumluluğundadır. Yanlış veya yanıltıcı girilen bilgilerden doğacak sonuçlardan tamamen kullanıcı sorumludur.

- Eksik-yanlış iletişim bilgisi girildiğinde hediyelerin ulaştırılamaması durumundan Colgate Palmolive Temizlik Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş sorumlu değildir.

- Kampanyaya katılan herkes bu şartları kabul etmiş sayılır.

- Kampanya Şartları ile ilgili olabilecek ihtilaflarda İstanbul mahkemeleri ve İcra daireleri yetkili olacaktır.Kampanya içeriğinin tüm hakları münhasıran Colgate Palmolive Temizlik Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş'ye aittir.

- "Kampanya çerçevesinde kazanılan hediye setleri en az 1 ay içerisinde adresinize gönderilecektir."