Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben babama dedim 1.2 kg davuk kazandım o ne kadar olcakki dio kuş kadar olur bütün tavuk 1.2 hayatta gelmez dio diom üstünü ödücen burun kıvırıo kampanya beğenmiolar yaa
aman benm babamda öylee bilerek yapıogecen agzndan kacrdı ama colgateler geldiginde bunlarda iyi oluo masraf azalıo dedi
![]()
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsarellleeelleeeriiiimmm düşmedi yaa alamadmmmm
Ne acelen var kazanırken diyodu zaten 8 Eylül'de yüklenecek diyebi an önce yicekk çok obur ya![]()
![]()
![]()
ya cok kötüsünüüüzz
unutmusum ya da bilmiyomusum ben 8 eylül oldugunuugtmsken alcaktm
hem ben sarelle sevmem nutella severm![]()
![]()
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsarellleeelleeeriiiimmm düşmedi yaa alamadmmmm
Ne acelen var kazanırken diyodu zaten 8 Eylül'de yüklenecek diyebi an önce yicekk çok obur ya![]()
![]()
![]()
ya cok kötüsünüüüzz
unutmusum ya da bilmiyomusum ben 8 eylül oldugunuugtmsken alcaktm
hem ben sarelle sevmem nutella severm![]()
ooo tam burjuva ya nutelladan aşağısı kesmiyo
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben babama dedim 1.2 kg davuk kazandım o ne kadar olcakki dio kuş kadar olur bütün tavuk 1.2 hayatta gelmez dio diom üstünü ödücen burun kıvırıo kampanya beğenmiolar yaa
aman benm babamda öylee bilerek yapıogecen agzndan kacrdı ama colgateler geldiginde bunlarda iyi oluo masraf azalıo dedi
![]()
yaranıom mu yaranamıom mu bilmiyorum maggi kazandım ii olmaz onun çorbası dedi annemde ben ona içiririm dedi arkasından![]()
zhahahuahuahah beklemedğim yerden vurdun![]()
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinzhahahuahuahah beklemedğim yerden vurdun![]()
neyi kazanamazsam acısını senden cıkarıyorum![]()
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinzhahahuahuahah beklemedğim yerden vurdun![]()
neyi kazanamazsam acısını senden cıkarıyorum
fıstıklı hariç diğerlerini veririm