0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBanada Fotoğraf Makinesi çıktı ama arayan soran yok :S arayan soran olmuyor zaten kodu yazan mail adresine göndermen gerekiyor
Banada Fotoğraf Makinesi çıktı ama arayan soran yok :S
herkese bır haller oluyor ya neyse...kac tane I pod Touch dı...merak ettım yaw...daha benden hayır yok ama...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBanada Fotoğraf Makinesi çıktı ama arayan soran yok :S arayan soran olmuyor zaten kodu yazan mail adresine göndermen gerekiyorSence ben salak mıyım ? Gönderdim tabiki maili Yönetici olsam anında atardım siteden seni,gerçi fark etmez birazdan atılacaksın.bencede gereksiz konu açan herşeye küfür edenler hemen atılmalı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBanada Fotoğraf Makinesi çıktı ama arayan soran yok :S arayan soran olmuyor zaten kodu yazan mail adresine göndermen gerekiyorSence ben salak mıyım ? Gönderdim tabiki maili Yönetici olsam anında atardım siteden seni,gerçi fark etmez birazdan atılacaksın.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBanada Fotoğraf Makinesi çıktı ama arayan soran yok :S arayan soran olmuyor zaten kodu yazan mail adresine göndermen gerekiyorSence ben salak mıyım ? Gönderdim tabiki maili