Gönderen Konu: ‎17 Ağustos Depreminin 12. Yılında, AKUT'a Destek Olun!  (Okunma sayısı 1246 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı admin

• Forum Yöneticisi
  • Usta Kampanyacı
    • Her Gün Kampanya

17 Ağustos Depreminin 12. Yılında, AKUT'a Destek Olun! AKUT Anahtarlığınız 19,90 TL! (Fırsatın Tüm Geliri AKUT'a Bağışlanmaktadır)
Gelişen teknoloji kendimizi pek çok tehlikeden korumamıza imkân sağlasa da, bizi koruyan, sığındığımız her şey, doğanın gücü karşısında çaresiz kalıyor.

İhtiyaç duyduğu her an Türk insanının yanında yer alan AKUT'a destek sırası şimdi sizde!

17 Ağustos depreminin acısını daha dünmüşçesine kalplerimizde hissettiğimiz bu gün, hafızalarımıza AKUT'un deprem felaketini yaşayanlara yardım ederkenki görüntüleriyle kazındı hafızalarımıza.

Göçük altından çıkmasını sağladığı canları kendi canı gibi sakınan, derinden gelen yardım çığlıklarına sevinç çığlıklarıyla cevap veren ve yaşanan bütün bu acıları kendi acısıymış gibi yaşayan AKUT, tam 15 yıldır Türk halkının yardım eli olmaya devam ediyor.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
------>Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı Hayalkuzum

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
  • Hayatımın dönüm noktası
Ynt: ‎17 Ağustos Depreminin 12. Yılında, AKUT'a Destek Olun!
« Yanıtla #1 : 17 Ağustos 2011, 08:45:18 »
Bursa Akut üyesi olarak Akut'un sadece üye ve gönüllülerle ayakta durduğunu özellikle belirtmek istiyorum. Bu yüzden her afette yardımınıza koşabilmemiz için, sizlerde yardım elimiz olmayı ihmal etmeyin.

Ayrıca bu şekilde de destek olabilirsiniz;

AKUT yazıp 2930 a bir mesaj atınca 5 TL bağışta bulunmuş oluyorsunuz.
« Son Düzenleme: 17 Ağustos 2011, 08:47:25 Gönderen: gamzeli81 »

Çevrimdışı Hayalkuzum

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
  • Hayatımın dönüm noktası
Ynt: ‎17 Ağustos Depreminin 12. Yılında, AKUT'a Destek Olun!
« Yanıtla #2 : 17 Ağustos 2011, 14:32:27 »
AKUT ürünleri bugün limango'da! Hem gerekli bir ilk yardım seti satın alın, hem de geliriyle AKUT'a destek olun!