Arkadaşlar, U2 tanıtımın sponsor olduğu yarışmalardan veya çekilişlerden hediyesini teslim alan var mı? Birşey danışmam lazım.
Bir çekilişten IPad kazandım. Ve Mecidiyeköydeki yerlerine gittim. Ürün daha gelmemiş dediler ve bana noterden onaylatmam için bi kağıt verdiler. Kağıtta ürünü teslim aldığım yazıyor. Ama ürünü almadım tabi ki. Kağıdı onaylatıp versem herhangi bi sorun çıkar mı merak ettim. Ürünü vermemeleri gibi acaba?
bence almadan onaylamayın bana böyle bir prosedür uygulanmamıstı
onaylatmazsan alamazsın zaten hepsi böyle çalışır , farklı şehirde bile olsan teslim aldım diye notere onaylatıyorsun öyle argoya veriyorlar birdeo kağıtta .... tl değerindeki ödül yazar, yüzde 10'un noter masrafı tutuyor.
genel bir işlem o yaptıkları U2 bende onaylatıp göndermiştim ürün adrese kargo ile gelmişti.
Cafe Zero nun çekilişinden IPad kazandım. Ve Mecidiyeköydeki yerlerine gittim. Ürün daha gelmemiş dediler ve bana noterden onaylatmam için bi kağıt verdiler. Kağıtta ürünü teslim aldığım yazıyor. Ama ürünü almadım tabi ki. Kağıdı onaylatıp versem herhangi bi sorun çıkar mı merak ettim. Ürünü vermemeleri gibi acaba?
Ajanslar bu şekilde çalışır bir sorun çıkmaz.
u2 den sürekli alırız hediyelerimizi.68 liralık felan bi noter masrafın olucak o kadar.Ama olmaz dersen yedekteki garibanları sevindir
Teşekkürler arkadaşlar. İlk defa böyle hediye kazandığım için bilmiyordum. O zaman en kısa sürede onaylatıp vereyim belgeleri.