ttelekom özellikle en ön yerlerden ücretsiz bilet veriyor..geçen kampanyada bir otomotiv firması balkon biletleri verdi.kazanıpta gitmeyenler oldu..bu gösterileri çocukların en iyi şekilde izlemesini ttelekom sağlıyor..
24-25 eylülde katılım yapıp kazananların..30 eylülde istanbul abdi ipekçi arenada gösteriyi izleme rezervasyonları ttelekom dan aranarak yapıldı..türk telekom 1. ve 2. kategoriden de bilet hediye ediyor..bu iki kişi için yaklaşık 150-270 tl değerinde bilet verilmesi demek..
Ben 24 Eylülde katıldım ama henüz bir bilgi ulaşmadı. Benim mi arayıp öğrenmem lazım?
gösteri gününden 2 gün önce aranıp,rezervasyon yapılıyor..firma arıyor.listelere göre arama yapıyorlar..arayanların cep tel.no ları bende var..gün içinde aranmazsanız ben size bu numaraları iletirim..
bi aksilik olmazsa bu aksam prensesimle birlikte oradayız
ttçocuk'tan gelenlerle tanısma imkanımız olabilir arkadaslar, biletleri onların standından alacağımız için

aksama hangi forum arkadaslarım geliyor?
gösteri gününden 2 gün önce aranıp,rezervasyon yapılıyor..firma arıyor.listelere göre arama yapıyorlar..arayanların cep tel.no ları bende var..gün içinde aranmazsanız ben size bu numaraları iletirim..
Teşekkür ederim. Gitmeyi çok istiyor oğlum.
arkadaslar ben her tarayıcıdan denedim ama daha önce basvurmıussunuz diyor ama başvurmadım. istanbulda oturmayan zaten gitmeyecek arkadas varsa benim içinde deneyibilirse çok sevinirim.
merhaba yaş sınırlaması mı var? en son 2002 doğum tarihi vardı? Yoksa anne baba kendi ismini mi yazacak kayıt formuna?
yaş sınırı yok...önemli olan kazanmak,kimlik yaş kontrolü yapılmıyor..
6 ekim-16 ekim 2011 tarihlerinde disney on ice tekrar Türkiye ye geliyor,muhtemelen yine bilet vs.
hediyeli kampanyalar olur.gösteri biletleri satışta.