Gönderen Konu: Acil !  (Okunma sayısı 5058 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı marsmelow

• Usta Kampanyacı
Ynt: ACİLL !!!!!!!!
« Yanıtla #20 : 07 Ağustos 2011, 13:45:23 »
Arkadaşlar bu duyuru Türkiye için değilmiş,Fransa içinmiş,Fransa'da toplatılıyomuş... Ama bunlardan sonra  ne kimin ne kadar içinin elverip çocuğuna bu mamayı verebileceği aşikar...

Çevrimdışı fatosmurat

• Usta Kampanyacı
  • duble anne :)
« Yanıtla #21 : 07 Ağustos 2011, 14:17:25 »
ben hipp kullandım kızlarımda 1 yaşına kadar.. almanyada arkadaşım var sordum almanlar orda kullanıyormu diye.. kullanıyorlar bende oğluma kaşık mamalarından alıyorum demişti.. başka şansım yok zaten vermek zorundaydım.. içim rahat bilmiyorum diğer firmaların karalaması olabilir...

şükür mamadan kurtulduk çocuk sütü içiyorlar artık..
"Ben O'na ne yaptım?" sorusuna yanıt arama.
Muhtemelen iyilik yapmışsındır...

Çevrimdışı Ahmar

• Usta Kampanyacı
  • SAÜ
« Yanıtla #22 : 09 Ağustos 2011, 19:05:24 »
Bana mail geldi böyle :
29 Haziran 2011 tarihinde Nestlé Fransa, “Nestlé P’tit Pot Recette Banana” (bebekler için muzlu kavanoz maması) adlı ürününün bir partisini gönüllü olarak pazardan geri çekme kararı almıştır. Söz konusu geri çekme önlem amacıyla yapılmış olup, yalnızca Fransa’da satışa sunulmuş bir parti ürünü kapsamakta, Nestlé’nin diğer ülkelerdeki ürünleri veya diğer bebek mamalarıyla herhangi bir ilgisi bulunmamaktadır.

Ayrıca, Nestlé 2009 yılından bu yana Türkiye’de bebek maması ürünü satışı yapmamaktadır. Dolayısıyla tüketicilerimizin elinde değiştirmeleri veya kontrol etmeleri gereken herhangi bir Nestlé ürünü bulunmamaktadır.

Her zaman olduğu gibi Nestlé için ürünlerinin kalitesi ve güvenliği birinci öncelik teşkil etmektedir.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.

Saygılarımızla,

Nestlé Türkiye
Twitter: @zalimstalker instagram : @ukalamukalaa

Çevrimdışı GÜLÇİN21

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #23 : 10 Ağustos 2011, 18:14:55 »
Sn:Gülçin ***

29 Haziran 2011 tarihinde Nestlé Fransa, “Nestlé P’tit Pot Recette Banana” (bebekler için muzlu kavanoz maması) adlı ürününün bir partisini gönüllü olarak pazardan geri çekme kararı almıştır. Söz konusu geri çekme önlem amacıyla yapılmış olup, yalnızca Fransa’da satışa sunulmuş bir parti ürünü kapsamakta, Nestlé’nin diğer ülkelerdeki ürünleri veya diğer bebek mamalarıyla herhangi bir ilgisi bulunmamaktadır.

Ayrıca, Nestlé 2009 yılından bu yana Türkiye’de bebek maması ürünü satışı yapmamaktadır. Dolayısıyla tüketicilerimizin elinde değiştirmeleri veya kontrol etmeleri gereken herhangi bir Nestlé ürünü bulunmamakta dır.

Her zaman olduğu gibi Nestlé için ürünlerinin kalitesi ve güvenliği birinci öncelik teşkil etmektedir.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.

NESTLE Çağrı Merkezi
0800 211 02 18
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Demin fırına gittim. Fırıncı, ekmek sıcak diye eliyle zıplata zıplata getirince "Utanmıyormusun milletin ekmeğiyle oynamaya" deyip kaçtım. :D

Çevrimdışı didedar

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #24 : 10 Ağustos 2011, 18:28:08 »
içinde cam olabilir denmiş ne camı bu yaw. ilginç. binanın camı kırıldıda üretim esnasında içine mi düştü veya şişelerken sistem arıza verip cam şişelerimi kırdı?
Gün Geçtikçe Ö(z)lüyorum Sadece ...

Çevrimdışı kalite

• Usta Kampanyacı
Ynt: Acil !
« Yanıtla #25 : 15 Ağustos 2011, 16:50:42 »
29 Haziran 2011 tarihinde Nestlé Fransa, "Nestlé P'tit Pot Recette Banana" (bebekler için muzlu kavanoz maması) adlı ürününün bir partisini gönüllü olarak pazardan geri çekme kararı almıştır. Söz konusu geri çekme önlem amacıyla yapılmış olup, yalnızca Fransa'da satışa sunulmuş bir parti ürünü kapsamakta, Nestlé'nin diğer ülkelerdeki ürünleri veya diğer bebek mamalarıyla herhangi bir ilgisi bulunmamaktadır. Ayrıca, Nestlé 2009 yılından bu yana Türkiye'de bebek maması ürünü satışı yapmamaktadır.

KAYNAK: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin