0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
157 KATILIM.. Çubuklar beleş olunca. saolsun snack bar ve teras bardaki çocuklar seviyo beni:))) umudum yok ama... herkese bolşans.. katılım çok yüksektir bence...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin157 KATILIM.. Çubuklar beleş olunca. saolsun snack bar ve teras bardaki çocuklar seviyo beni:))) umudum yok ama... herkese bolşans.. katılım çok yüksektir bence...157 ne çok ya Hepsini İçime Doğuyor'dan kazanmış olsaydınız sizi kıskanacaktım...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin157 KATILIM.. Çubuklar beleş olunca. saolsun snack bar ve teras bardaki çocuklar seviyo beni:))) umudum yok ama... herkese bolşans.. katılım çok yüksektir bence...157 ne çok ya Hepsini İçime Doğuyor'dan kazanmış olsaydınız sizi kıskanacaktım... kardeşim inanırmısın. o dediğin yarışmada total olarak 3 gün saat olarak ise 45 dakka felan verdim ama bişey kazanamadım... ben zaten yerince magnum yiyebiliyorum burda. en azından başkalarıda kazandın diye o yarışmayı bırakmıştım...
bende baya bir katılım yaptım ama şifreyi yazıp direk cöpe attım çubukları
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin157 KATILIM.. Çubuklar beleş olunca. saolsun snack bar ve teras bardaki çocuklar seviyo beni:))) umudum yok ama... herkese bolşans.. katılım çok yüksektir bence...157 ne çok ya Hepsini İçime Doğuyor'dan kazanmış olsaydınız sizi kıskanacaktım... kardeşim inanırmısın. o dediğin yarışmada total olarak 3 gün saat olarak ise 45 dakka felan verdim ama bişey kazanamadım... ben zaten yerince magnum yiyebiliyorum burda. en azından başkalarıda kazandın diye o yarışmayı bırakmıştım...Ben bütün katılımları İçime Doğuyor'dan yaptım, 21 tanecik.. Sizinkinin yanında benimki hiç
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende baya bir katılım yaptım ama şifreyi yazıp direk cöpe attım çubukları kazandığında o çubukları mumla ararsın ...