buraya bi yunus market açıldı hatta dün ordan alısverıs yaptım ama ne kartlarından haberım var ne kampanyalarından. forum olmasa alısverıs kampanyalarından haberımız olmıcak
buraya bi yunus market açıldı hatta dün ordan alısverıs yaptım ama ne kartlarından haberım var ne kampanyalarından. forum olmasa alısverıs kampanyalarından haberımız olmıcak
bizim burada da bir marketi satın aldılar. ama bu kampanya her market için ayrı mı acaba ? Migros tansaş da bazen ayrı çekilişlermiş gibi yapıyorlardı meğer migrosun tansaşın müşterilerine ayrı çekilişle 4-4 hediye vereceklerine toplu çekiliş yapıp sadece 4 tane hediye veriyorlarmış. Ülkerde şimdi tüm müşterileri toplayıp her markete 4-4-4-4 vermeyip de toplu çekiliş yaparsa kazanma şansımız çok çok çok düşer.
yunus market çekilişleri çok sever. ankarada olanlar yakın takibe alsın bu marketi
tamam da kartları yok bunların_?
tamam da kartları yok bunların_?
bende var kartları ayrıca çok çekiliş yapıyorlar ama bana biraz uzak
bingo card diye kartları var. 3 yunus halka yapışlar, logoları da o. mavi beyaz ve turuncu hakim.
yunus market çekilişleri çok sever. ankarada olanlar yakın takibe alsın bu marketi 
bana yakın bır tne vr...ay hıc bakmıyordum bu bolume hemen gıdeyım yarın