Şu televizyonların duyayrsızlığı hakikaten içimi kahrediyoo !! en basit haberleri günlerce izlerim kimkiminle ne yapmışş günlerce verilirr. şehit haberleri verilmesin bile denebiliyor ülkemizin yöneticileri tarafından! YAZIK!!
ben şuanda tüm tv lere mail atıcam ağzıma ne gelirse sayıcam...
tüm tv kanallarına derdimizi bildirelim ozaman
gerekçeleri hazırdır oysa k,i
boyun eğdiğimizi yıkıldığımızı göstermemek için yapıyoruz derler...
birde şu açıdan bakıyorum her kanal yayın yapsa bu sefer şerefsizler sevinecek izledikçe keyif alacak onların leşlerini göstersinler asıl
Doğuda Görev Yapan Doktor'un Mektubu !
Burada halk aşırı şımartılmış. İnsanların işini halletmeyince ya kaymakama gidiyor, ya da “Ben PKK'lıyım, seni vururum” diye tehdit ediliyoruz. Can ve mal güvenliğimiz sıfır. Kimse vergi vermiyor, elektrik-su vb. faturalar ödenmiyor.
Herkese ayda 150 TL çocuk parası (ki çocuk başına), çocuk ultrasonda görüldüğü andan itibaren de mama ve bez parası ödeniyor.
Okula giden her çocuğa devlet harçlık veriyor, harçlık gecikince anneler okulu basıp çocukları okuldan almakla tehdit ediyor.
O çocuklar ne yapıyor peki? Üzerlerinde üniformaları, ellerinde PKK bayrakları ile DTP mitingine gidiyor. Herkese, eksin ya da ekmesin, toprak yardımı yapılıyor (ki zaten kimse ekmiyor ya).
Bu yardımda sadece beyana
bakıyorlar. Adam 5'i 50 yazdırabiliyor. Van'da dağıtılan paraya bakınca, göl bile tarım arazisine sayılsa
az gelir. Her cuma kaymakamlık elden nakdi para dağıtıyor.
Buralarda tek vergi verenler devlet memurları... İnsan içinden ve de dışından lanetler okuyor.
(Bu yazıyı herkese dağıtın, bilinsin. Neden terör de bitmiyor daha iyi anlaşılır sanırım. Terör biterse bu insanlar çalışmak zorunda kalabilir, devlet denetimini daha iyi yapabilir... İsterler mi bu rantın bitmesini!)
Sevgiyle kalın!
birde şu açıdan bakıyorum her kanal yayın yapsa bu sefer şerefsizler sevinecek izledikçe keyif alacak onların leşlerini göstersinler asıl
öylede o kadar insan yanıp kavrulurken show tv nin yaz süprizi denen saçmalığı
starda yayınlanan sabah çıkan magazin
tnt de peteğin proğramı
(daha saysan bi sürü çıkar da)
benim sinirime dokunuyor...
ay bide bez ve mama parasımı veriyorlarmış

demek ondan 10 ar 10ar doğuruyorlar..
zaten önümüzdeki yıllarda benim tek korkum bu.. nufüsları bizi geçip nufuzu ele alacak olmaları beni çok korkutuyor
aslında onlara kısırlaştırma için bir şeyler yapmalılar bence doguramasınlar çogalamasınlar bız 1 cocugu bakmakla korkuyoruz onlar en az 10 tane dogruyolar