0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinEftal diye bir arkadaş vardı o 0.200 ile kazanmış..Yalnız 0.200 altında yapanlar piyasada yoklar... Şimdi 0.200 altında yapcam kazanırsam 1 arkadaşa da yapıcam
Eftal diye bir arkadaş vardı o 0.200 ile kazanmış..Yalnız 0.200 altında yapanlar piyasada yoklar...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinEftal diye bir arkadaş vardı o 0.200 ile kazanmış..Yalnız 0.200 altında yapanlar piyasada yoklar... Şimdi 0.200 altında yapcam kazanırsam 1 arkadaşa da yapıcam forumdan sevdiğim bir isim duvarına baktım 0.200 altındaydı ama o da yok..yani duvardaki admin bile yazılanlara cevap dahi vermiyor..kafalarına göre at koşturuyorlar bence...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinArkadaşlar kızım yaptı hilesiz kazanmış ben kazanamadımKaç yaptı evet kaç saniye ?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinArkadaşlar kızım yaptı hilesiz kazanmış ben kazanamadımKaç yaptı
Arkadaşlar kızım yaptı hilesiz kazanmış ben kazanamadım
Süreyi bilmiyorum ama sürekli bu tarz oyunlar oynadığı için merakından yapmış.
Arkadaşlar öyle bi sn yaptım ki şimdi SS koyacağım gece gece gülelim
Bunla da kazanırım artık