0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBu bana hala gelmedi.Önceki büyük boy kazandığımda gelmemişti zaten.Hangi kuryeyle geliyodu acaba?her ile farklı dağıtım şirketleriyle gidiyo ama önceki sana gelecek olan büyük boylar zip dağıtımla geliyodu 02122253575 bu numarayı arayıp gelmediğini söyle, dağıtıcılar cebe indiriyodu çünkü. şikayet edince getirir adam işten atılmadıysa ve paketi açıp kullanmadıysa
Bu bana hala gelmedi.Önceki büyük boy kazandığımda gelmemişti zaten.Hangi kuryeyle geliyodu acaba?
mauseum kadarcık
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBu bana hala gelmedi.Önceki büyük boy kazandığımda gelmemişti zaten.Hangi kuryeyle geliyodu acaba?her ile farklı dağıtım şirketleriyle gidiyo ama önceki sana gelecek olan büyük boylar zip dağıtımla geliyodu 02122253575 bu numarayı arayıp gelmediğini söyle, dağıtıcılar cebe indiriyodu çünkü. şikayet edince getirir adam işten atılmadıysa ve paketi açıp kullanmadıysaay bnm daha gelmemişti cebe indirmiş olmasın abowww