Gönderen Konu: 3 arkadaşını Öner 5. kişinin arasına gir NIVEA Silver Protect Kazan  (Okunma sayısı 61224 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı şansperisi

• Usta Kampanyacı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Arkadaşlar ben mozilladan yaptım ve aktivitasyon kodu e-mailime geldi ve kazanmışım ;D ;D

arkadaşım sağol ya ben de şimdi mozilladan yolladım ve çıktı bana da. :)

Çevrimdışı şansperisi

• Usta Kampanyacı
arkadaşlar bir de yollarken türkçe karakterli harflere dikkat edin adınızı ve adresinizi yazarken. ben bu sefer hiç türkçe karakterde kullanmadım. 5form doldurdum, 5i içinde mail geldi.

Çevrimdışı K0LeRa

• Usta Kampanyacı
  • in every job there is a no :) :)
woow :D

Çevrimdışı K0LeRa

• Usta Kampanyacı
  • in every job there is a no :) :)
yehhuu sonunda olduu :D kazandımmm :D :D

Çevrimdışı bkaur

• Deneyimli Kampanyacı
arkadaşlar şimdi deneyin kazanması çok kolay oluyor bende kazandım 5 mail gönderdim 5. oldu.5 nin aktivasyon geldi haberiniz olsun.
"Bence Dünyanin Yedi Harikasi :
1) görmek
2) duymak
3) dokunmak
4) tatmak
5) hissetmek
6) gülm

Çevrimdışı dilekaygun

• Usta Kampanyacı
bende mozilladan denedim oldu,sonunda kazandım :P

Çevrimdışı gamzemehmet

• Moderator
  • Usta Kampanyacı
sonunda bende kazandım .Gmail adresimi gönderdim. ;)

Çevrimdışı Savasci

• Yeni Kampanyacı
  • *
Walla ben de denedim aktivasyon mailleri hep geldi hemde hemen ve şu ana kadar 3 tane kazandım bile
6da 3 yaptım ;D

KAMPANYA KATILMA ŞARTLARI

1. Bu kampanya Eczacıbaşı-Beiersdorf Kozmetik Ürünleri Sanayi ve Ticaret AŞ tarafından düzenlenmiştir.

2. Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresinde yer alan kampanya formunda istenen kişisel bilgileri ve 3 arkadaşının isim, soyad ve geçerli e-posta adreslerini eksiksiz doldurarak gönderen her 5. kişi NIVEA FOR MEN Silver Protect 25 ml seyahat boyu roll-on deodorant veya NIVEA FOR MEN Silver Protect 35 ml seyahat boyu sprey deodorant kazanacaktır.

3. Kazanan katılımcıların katılım formunda belirttikleri e-posta adreslerine kazandıklarına dair bilgilendirme mesajı gönderilecektir.

4. Kazanan katılımcıların ürünleri, 45 gün içerisinde, kampanya formunda belirttikleri adreslerine kargo ile gönderilecektir. Kargodan kaynaklanacak hasar ve gecikmelerden Eczacıbaşı-Beiersdorf Kozmetik Ürünleri Sanayi ve Ticaret AŞ sorumlu tutulamaz.

5. Kampanya ürün stoklarıyla sınırlıdır. Stoklar bittiğinde kampanya sona erecektir.

6. Kampanyaya 18 yaşından küçükler, EBC Eczacıbaşı-Beiersdorf Kozmetik Ürünler San. ve Tic. A.Ş., Carat Reklam Pazarlama Tic. Ltd. Şti. çalışanları ve birinci dereceden akrabaları katılamaz. Katılmış olsalar dahi kazanmaları halinde hediyeleri verilmez.

7. Bir kişiye, beşden çok ikramiye verilmez, kazanılan hak devredilemez, nakde veya mala çevrilemez.

8. Eczacıbaşı-Beiersdorf Kozmetik Ürünleri Sanayi ve Ticaret AŞ site içeriğini ve ödülleri değiştirme hakkını saklı tutar.

9. Kampanya katılan kişiler, EBC Eczacıbaşı Beiersdorf Kozmetik Ürünler San. ve Tic. A.Ş.'nin daha sonra kendileriyle iletişime geçmesini kabul etmiş sayılırlar.

Siteye üye olarak kampanyaya katılan herkes yukarıdaki şartları kabul etmiş sayılır.

Çevrimdışı yagmer2005

• Acemi Kampanyacı
  • **
şu mozilla olayını söyleyen arkadaşa teşekkürler bende 3 tane kazandım

Çevrimdışı gülmerşen

• Usta Kampanyacı
Ben 5 tane kazandım limiti doldurdum yani artık gelmesini bekliyorm :D
O şimdi Aşık  ♥♥♥♥♥