bravo ancak böyle bir kampanyayı yapsa yapsa kim yapar diye düşündüm ve migros yapınca şaşırmadım çünkü öyle kampanyaların mucididir tşkler..
1. faceyi açacagım 2. 25 arkadaş davet edecegim arkadaşlar 50 kuruşluk kola kazanacagım destek olurmusun diyecegim arkadaşlarda seve seve diyip gelecekler alacagım kolada birer yudumda onların hakkı tabi 25 yudum bir koal eder.3. akşam migrosa gideceğim kolamı alacagım sıraya gireceğim tabi bu arada 50 kuruşluk hediye koalyı alırken kendime tutamayıp 50 liralık alışveriş yapmasam iyi.. sıra bana gelecek colayı okutacagım money kartı da kasiyere uzatacagım işlem bitti. 4. eve gelecegim eşim hediye kolamızı getirdinmi diye soracak bende evet diyeceğim ..
şimdi 50 kuruşluk kola için 25 arkadaş ve onca alınan yol girilen sıra çekilen zahmetler ..
işyerimde bir çocuga para versem git gazete al üstü sana olsun söylesem o da ben sana 50 kuruş paraüstü vereyim söyler..
eşim yada çocuklarım hastalansa aynı şeyi onlara yaparmıyız acaba 50 kuruşluk cola için verilen azim onlara verilen degerle aynımıdır..
geçen yıl ben burda facebook kampanaysı yaptımçok özür dilerim kontor yükledim flsah bellek ler verdim ama ben milyon kattım olan bir şirket ise ...