0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yokk bukadar yeter biliyodum zaten ben kimseye kişisel bişey yazmıyorum tüm forum ailemle paylaşıyorum ve yapılan yorumlardanda kimseyi rahatsız etmediğimi görebiliyorum
bi daha kimsenin doğum gününü kutlamıycam sonuçta bireysel kutlanıyo sende bekleme artık selçuk doğum günümü kutluycaklar diye
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbi daha kimsenin doğum gününü kutlamıycam sonuçta bireysel kutlanıyo sende bekleme artık selçuk doğum günümü kutluycaklar diye Benimde doğum günüm geliyodu bende kendi kendiminkini kutlayım bari 20sinde
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbi daha kimsenin doğum gününü kutlamıycam sonuçta bireysel kutlanıyo sende bekleme artık selçuk doğum günümü kutluycaklar diye ama kendimi övmek gibi olmasın da benim doğum günüm benim ve forum için çokk önemli bir gün bu sene kutlamazsanız bir daha fruttare-markoconi olursa zor görürsünüz
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbi daha kimsenin doğum gününü kutlamıycam sonuçta bireysel kutlanıyo sende bekleme artık selçuk doğum günümü kutluycaklar diye ama kendimi övmek gibi olmasın da benim doğum günüm benim ve forum için çokk önemli bir gün bu sene kutlamazsanız bir daha fruttare-markoconi olursa zor görürsünüz tehdit ile dğum gününü kutlarız ama sadece kutlu olsun yazarız hiç sevinmeyiz yani