Gönderen Konu: Evmanya Ramazan Kampanyası  (Okunma sayısı 2740 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Aequitas

• Deneyimli Kampanyacı
Ynt: Evmanya Ramazan Kampanyası
« Yanıtla #10 : 07 Ağustos 2011, 21:55:19 »
Sayfalarında her ne kadar yarışmıyr olsamda burada yarışan arkadaşlar var onlar adına bir iki satır yazdım garip bir insnaın baya bir saldırısına maruz kaldım. Diploma numarımı sordu arkadaş benim için baroya dilekçe vericekmiş merakla bekliyorum kendisini ne kadar mesajım varsa sildim sayfayı beğenilerimden kaldırdım. Belli ki yine ekipler iş başında yarışan arkadaşlara Allahtan sabır dilemekten başka bir şey gelmiyor elimden . Çünkü benim sabrımı taşırdı Murat Yağcı isimli kiş ama burda yarışan arkadaşlar hakkınız arayın derim. Resmen sahte oylar havada uçuşuyor en son birinci 780lerdeydi Yeşil soyadlı bana saldıran kişide belki onun tanıdığı yada odur kimbilir. 
Veritas = Aequitas

Çevrimdışı OzleminO

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #11 : 07 Ağustos 2011, 22:22:20 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Sayfalarında her ne kadar yarışmıyr olsamda burada yarışan arkadaşlar var onlar adına bir iki satır yazdım garip bir insnaın baya bir saldırısına maruz kaldım. Diploma numarımı sordu arkadaş benim için baroya dilekçe vericekmiş merakla bekliyorum kendisini ne kadar mesajım varsa sildim sayfayı beğenilerimden kaldırdım. Belli ki yine ekipler iş başında yarışan arkadaşlara Allahtan sabır dilemekten başka bir şey gelmiyor elimden . Çünkü benim sabrımı taşırdı Murat Yağcı isimli kiş ama burda yarışan arkadaşlar hakkınız arayın derim. Resmen sahte oylar havada uçuşuyor en son birinci 780lerdeydi Yeşil soyadlı bana saldıran kişide belki onun tanıdığı yada odur kimbilir. 

3-4 gündür bende birinciydim toplayabildiğim kadar destek toladım bu sabah ilk 3 te olan kişilerin oyları hep aynı anda arttı ya ekip kurmuşlar yada aynı kişi olduğu kesin artık evmanyanın insafına kaldık umarım incelerler :( duyarlılığını içinde teşekkür ederim
✿✿✿(◠‿◠)✿✿✿

Çevrimdışı Aequitas

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #12 : 07 Ağustos 2011, 22:32:19 »
Rica ederim dayanabildiğim kadar dyandım ama artık iyice hakaret etmeye başlayınca sayfayıda beğenilerden kaldırdım yorumlarımıda sildim ama Evmanya nın internet sitesine mail attım. Ben bu siteden alışveriş yapan çok da iyi bir firma olduğunu duyduğum bir yer. Bütün hepsini anlattım bakalım onlar ne cevap vericek şu an oylar 900 lerde uçma ötesi olmuş ilk 3 aynı şebeke eminim oyların sırlamasına baklırsa düzenli bir artışı var.
Veritas = Aequitas