Bu kadar olur ortalığı orda karıştırıp insanlara mesaj atan soyad bu soyad şaştım kaldım. Juri seçimi deniliyor ama bu soyad galiba acayip bir taktik içinde diğer insanları eletmek için. Amaçları belli biliyorlar ki 500 oyda yapsan ilk 10 dakiler juri değerlendimesine gircek bunlarda yöntemi bulmuş rakip gördüklerini eletme . Vay diyorum kusura bakmayın ama bu yarışmalarda insanlar iyice çığırından çıktı. Bu yarışmaya juri var diye girdim ama bu isimler varsa kazanan belli diyorsunuz bunlar web firmalarını falanda tanıyor olabilirler mi? Her ne kadar elemeyi Tefal yetkilileri yapacak olsa da açıkcası bu insanlardan gözüm korktu.
Firmalar bu tür asalaklara karşı dikkatli olmalı hatta kuralların bazılarında teknoloji hilelerine karşı yaptırım hakları olacağı falan yazıyordu.
Sonuçta dolandırıcılık O.A. gibi karaktersizler ve ismini yazdığınız şebekeler engellenmeli ya da beğenli yarışma yapmayacaklar.
Zaten beğeni varsa işim olmuyor belli gruplar alıyor.
Güllaç yarışmasında bile sözde mani beğeniliyor ama seçilenin altında bilmem kaç kişi var şu hanım gönderdi diye.
O zaman beğeni falan yazmayın kazıklamayın milleti.
Ya grubu, blogu olanlar ya da fake i olanlar kazanıyor sıradan kullanıcılar niye girsin.