Gönderen Konu: Tefal Türkiye - Tefal Actifry hediye  (Okunma sayısı 3222 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı seldahalil007

• Usta Kampanyacı
Ynt: Tefal Türkiye - Tefal Actifry hediye
« Yanıtla #10 : 06 Ağustos 2011, 15:57:56 »
Haftaya bende katılıcam :) hehehehheheh inşallah kazanırım çok istiyorummm
bugün bana yarın SANA UNUTMA !

Çevrimdışı Aequitas

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #11 : 06 Ağustos 2011, 21:00:03 »
İlk 10 a girenler juri oylamasına giricekmiş ve hile yapanlar elenecekmiş. Umarım dedikleri gibi olur. Sayfalarında şimdiden tartışmalar başlamış. Üç gün önce katılım yapıp oyu 100 leri aşan biri bir günde 120 leri aşan birine sahte ve takas oy diye yazmış. Sonra bir başkasıda yine bu söz konsu bayanın ablası ile oy takası yaptığını gösteren Facebook yazışmalarını koymuşlar. Erkek ismi ile katılıp resminde bayan olanlar var ki yarışmaya ben resmimi baya zor kabul ettirdim bunlar nasıl geçmiş anlamadım. Benim kendi resmime inanmadı Tefal bu kişilere nasıl inandı bilmiyorum :) Ama o sayfada söz konusu ilk 4 deki kişiler baya karıştırcak gibi. İşin ilginci aynı uyanıklar banada öm ile oy takası istermsiniz diye sordular iftira atmak amacı ile heralde herkesi deniyorlar yarışmada olan arkadaşlar çok dikkat etsin bu tür mesajlara.
Veritas = Aequitas

Çevrimdışı fatosmurat

• Usta Kampanyacı
  • duble anne :)
« Yanıtla #12 : 06 Ağustos 2011, 22:30:37 »
banada birisi mesaj atmış takasa girelimmi fatoş senle diye :o hiç bi beğenilide yokum oysa ki.. ne iş anlamadım.. :P
"Ben O'na ne yaptım?" sorusuna yanıt arama.
Muhtemelen iyilik yapmışsındır...

Çevrimdışı Aequitas

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #13 : 06 Ağustos 2011, 23:53:25 »
İşte bu takas yapan kişilerin oyunu aklı sıra siz evet yapalım deyince duvara ş isimde bana mesaj attı diye mesajı yazıyorlar. Dediğim gibi bir iki kişi var orda bu konuya normal yarışanların adlarını karışmasını isteyen dikkat edin.
Veritas = Aequitas

Çevrimdışı acemi piyanist

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #14 : 07 Ağustos 2011, 00:06:12 »
ne kadar çirikinleşiyor insanlar bir hediye için...bu ne böyle yaa..adam gibi yarışılmıyor..hep hile hep hile..işte bu beğenili yarışmalar insanları birbirine düşürüyor
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı eycane

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #15 : 07 Ağustos 2011, 00:22:11 »
Dağdelen ailesi yarışmadaysa uzak durun kazanma şansınız yok demektir >:(

Çevrimdışı Aequitas

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #16 : 07 Ağustos 2011, 00:35:40 »
Bu kadar olur ortalığı orda karıştırıp insanlara mesaj atan soyad bu soyad şaştım kaldım. Juri seçimi deniliyor ama bu soyad galiba acayip bir taktik içinde diğer insanları eletmek için. Amaçları belli biliyorlar ki 500 oyda yapsan ilk 10 dakiler juri değerlendimesine gircek bunlarda yöntemi bulmuş rakip gördüklerini eletme . Vay diyorum kusura bakmayın ama bu yarışmalarda insanlar iyice çığırından çıktı. Bu yarışmaya juri var diye girdim ama bu isimler varsa kazanan belli diyorsunuz bunlar web firmalarını falanda tanıyor olabilirler mi? Her ne kadar elemeyi Tefal yetkilileri yapacak olsa da açıkcası bu insanlardan gözüm korktu.
Veritas = Aequitas

Çevrimdışı Aequitas

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #17 : 07 Ağustos 2011, 00:42:32 »
Tefal türkiye duvarında olay var şu an biri printscreen göndermiş Dağdelenlerin bir konuşmasını yarışma onunla Sinan arasında geçicekmiş çok iyi yeni hile bulmuş bu screenshot ı yollayan bayanada teklif yapıyor. Hepsi birbirinin h,ilesini yazıyorlar inanılmaz bir çirkeflik ve açığa verme var. Artık diğer yarışmalarda beğenili Dağdelenlerin işi zor ben katılamsamda adlarını gördüğüm an şikayet ederim resmen şebeke olmuşlar.
Veritas = Aequitas

Çevrimdışı Aequitas

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #18 : 07 Ağustos 2011, 13:50:13 »
Tefalde duvar yine başlamış şimdi de bir arkadaş tek kişinin kendi olduğu resimler kabul edilmeli kural o diyor. Tabii iftara gelen misafirlerime siz bir kenara çekilin soframın tek resmini çekim dicem. Yaw bu insanların başkalarını eletmek - üstüne basıp geçmek için yapmıyacakları şey yok.
Veritas = Aequitas

Çevrimdışı liveshow

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #19 : 07 Ağustos 2011, 14:09:09 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Bu kadar olur ortalığı orda karıştırıp insanlara mesaj atan soyad bu soyad şaştım kaldım. Juri seçimi deniliyor ama bu soyad galiba acayip bir taktik içinde diğer insanları eletmek için. Amaçları belli biliyorlar ki 500 oyda yapsan ilk 10 dakiler juri değerlendimesine gircek bunlarda yöntemi bulmuş rakip gördüklerini eletme . Vay diyorum kusura bakmayın ama bu yarışmalarda insanlar iyice çığırından çıktı. Bu yarışmaya juri var diye girdim ama bu isimler varsa kazanan belli diyorsunuz bunlar web firmalarını falanda tanıyor olabilirler mi? Her ne kadar elemeyi Tefal yetkilileri yapacak olsa da açıkcası bu insanlardan gözüm korktu.

Firmalar bu tür asalaklara karşı dikkatli olmalı hatta kuralların bazılarında teknoloji hilelerine karşı yaptırım hakları olacağı falan yazıyordu.
Sonuçta dolandırıcılık O.A. gibi karaktersizler ve ismini yazdığınız şebekeler engellenmeli ya da beğenli yarışma yapmayacaklar.
Zaten beğeni varsa işim olmuyor belli gruplar alıyor.
Güllaç yarışmasında bile sözde mani beğeniliyor ama seçilenin altında bilmem kaç kişi var şu hanım gönderdi diye.
O zaman beğeni falan yazmayın kazıklamayın milleti.
Ya grubu, blogu olanlar  ya da fake i olanlar kazanıyor sıradan kullanıcılar niye girsin.