Gönderen Konu: Mavi  (Okunma sayısı 1382 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı papatya89

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
Mavi
« : 04 Ağustos 2011, 11:01:11 »
Mavi Jeans
Taze Geldi yarışmamıza hazır mısınız? Saat 15:00'de buradan sorulacak soruya isim, soyisim şehir, adres ve telefon bilgileriyle Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin ‘a doğru cevap veren 1., 30., 60. ve 90. kişiye Mavi’den haftanın Taze Geldi’si hediye

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı bastat

• Usta Kampanyacı
Ynt: Mavi
« Yanıtla #1 : 04 Ağustos 2011, 15:21:05 »
soru geldi
İşte bugünün TAZE GELDİ sorusu..!

''Kıvanç Tatlıtuğ'un oynadığı son reklam kampanyamızın/filmimizin sloganı nedir? ”

Doğru yanıtı isim, soyisim, şehir, cep telefonu ve adres bilgilerinle birlikte cevap@mavi.com’a gönderen 1.,30.,60. ve 90. kişiden biri ol “Taze Geldi”leri taze taze götür :)

Cevap: çok mu çok esiyoruz olabilir. ( nisan ayındaki reklam eğer daha yenisi varsa benim cevap yanlış olur)

Çevrimdışı liveshow

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 04 Ağustos 2011, 15:49:56 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
soru geldi
İşte bugünün TAZE GELDİ sorusu..!

''Kıvanç Tatlıtuğ'un oynadığı son reklam kampanyamızın/filmimizin sloganı nedir? ”

Doğru yanıtı isim, soyisim, şehir, cep telefonu ve adres bilgilerinle birlikte cevap@mavi.com’a gönderen 1.,30.,60. ve 90. kişiden biri ol “Taze Geldi”leri taze taze götür :)

Cevap: çok mu çok esiyoruz olabilir. ( nisan ayındaki reklam eğer daha yenisi varsa benim cevap yanlış olur)

valla ben de emin olamadım bi arada kıvanç ve kızın söylediği trend bu lafı olabilir diye düşündüm. akşam öğreniriz cevabı :)

Çevrimdışı esrauz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 04 Ağustos 2011, 15:59:18 »
bodrum mandalinası değildir herhalde  ;D
moustache pig :D

Çevrimdışı mavilim

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 04 Ağustos 2011, 16:06:06 »
çantana dikkat et değilmiydi o ya :D

Çevrimdışı anvil

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #5 : 04 Ağustos 2011, 16:11:53 »
çantana dikkat et yavrum. yavrumunu unutmuşsun  ;D

Çevrimdışı liveshow

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 04 Ağustos 2011, 17:04:50 »
reklamları seyretmezsen böyle olur :D

Doğru cevap "Çok mu Çok Esiyoruz" olacaktı.

Soruyu doğru cevaplayan ve ödül kazanan 1.Ufuk Arslan 30.İsmet Altınışık 60.Ceyda Balcı 90.Sabri Ergene'yi kutluyoruz. Ödülleri gelecek hafta içinde adreslerine ulaştırılacaktır.

"Taze Geldi" yarışmamız gelecek haftalarda da devam edecek. Katılan herkese teşekkür ederiz. Unutmayın tazeler size de gelebilir!