Gönderen Konu: 1. Yılımı doldurdum  (Okunma sayısı 1668 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı KüL Kedisi

• Usta Kampanyacı
  • Uğur Böcüsü
1. Yılımı doldurdum
« : 04 Ağustos 2011, 01:33:53 »
Bugün itibariyle forumda birinci yılımı doldurmuş bulunmaktayım. Uzun uzun yazı yazamamda okuyamamda :) 6 senelik internet hayatımın en güzel 1 senesiydi. Yardım ve yataklık yapan herkese çok teşekkür ederim daha nice seneleri burada geçiririz hep birlikte inşallah  :-*

Çevrimdışı dersyolu

• Usta Kampanyacı
Ynt: 1. Yılımı doldurdum
« Yanıtla #1 : 04 Ağustos 2011, 01:34:59 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Bugün itibariyle forumda birinci yılımı doldurmuş bulunmaktayım. Uzun uzun yazı yazamamda okuyamamda :) 6 senelik internet hayatımın en güzel 1 senesiydi. Yardım ve yataklık yapan herkese çok teşekkür ederim daha nice seneleri burada geçiririz hep birlikte inşallah  :-*

ben de bugün beşinci ayımı dolduruyorum :D nice yıllara..
Ozan Aygün'den yediğim tehditler üzerine destek isteklerimi sadece özelden yapıyorum.

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
« Yanıtla #2 : 04 Ağustos 2011, 01:37:02 »
Bugün itibariyle forumda birinci yılımı doldurmuş bulunmaktayım. Uzun uzun yazı yazamamda okuyamamda :) 6 senelik internet hayatımın en güzel 1 senesiydi. Yardım ve yataklık yapan herkese çok teşekkür ederim daha nice seneleri burada geçiririz hep birlikte inşallah  :-*
o cumle ne yaw ehuehu yardım ve yataklık eden...tutuklusun dın dın dın  :) :) :)

espırı bır yana darısı bana ınsallah esracım...benım de 5.ayım bıtıyor 6.cıya gırdım  :D :D
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı dersyolu

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 04 Ağustos 2011, 01:37:56 »
o cumle ne yaw ehuehu yardım ve yataklık eden...tutuklusun dın dın dın  :) :) :)

espırı bır yana darısı bana ınsallah esracım...benım de 5.ayım bıtıyor 6.cıya gırdım  :D :D

kardelen2220, benden bir gün büyüksün :D :D
Ozan Aygün'den yediğim tehditler üzerine destek isteklerimi sadece özelden yapıyorum.

Çevrimdışı KüL Kedisi

• Usta Kampanyacı
  • Uğur Böcüsü
« Yanıtla #4 : 04 Ağustos 2011, 01:38:40 »
ne biliyim kuzum aklıma geleni yazdım uyku sersemi idare et işte ehehe  :D bu arada hediyeler haricinde çok güzel dostluklar da kazandım yanımda olan herkesede teşekkür ederim  :)

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
« Yanıtla #5 : 04 Ağustos 2011, 01:40:45 »

kardelen2220, benden bir gün büyüksün :D :D
oylemı :))

Esracım takılıyorum canım ya :D cok sıcak da su an oda ve karanlık kafamı dagıtıyorum :D:D
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #6 : 04 Ağustos 2011, 11:04:04 »
Hoşgeldin kanatsız melek aramıza..Yıllar da geçse düşse de takvim yaprakları  yaşanılan anılarla güzel hatırlanacaksın... :)
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı KüL Kedisi

• Usta Kampanyacı
  • Uğur Böcüsü
« Yanıtla #7 : 04 Ağustos 2011, 11:06:44 »
Hoşgeldin kanatsız melek aramıza..Yıllar da geçse düşse de takvim yaprakları  yaşanılan anılarla güzel hatırlanacaksın... :)

kankaların bitanesi iyiki varsın kazandıklarım konumda 0.devrim kankam diye yazmıştım hiçte boşa değilmiş dahada beraberiz kankaların gücü adına  :D  :)

Çevrimdışı OzleminO

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #8 : 04 Ağustos 2011, 11:13:40 »
daha nice senelere  :D
✿✿✿(◠‿◠)✿✿✿

Çevrimdışı sozten

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #9 : 04 Ağustos 2011, 11:16:16 »
ne zaman bitecek bu esaret ben de kaç sene oldu bilmiyorum  :-\ ancak burası da iyi hoşgeldin diycem de uzun zamandır burdaydık zaten kader arkadaşım  :)