PİYANGOLA VOLKSWAGEN POLO KAMPANYASI ÇEKİLİŞ SONUÇLARI
POLO 1.4 85 PS COMFORTLİNE MAN 2011 MODEL OTOMOBİL ASİL TALİHLİSİ
AD-SOYAD : EROL KARAKAYA
İL : AFYONKARAHİSAR POLO 1.4 85 PS COMFORTLİNE MAN 2011 MODEL OTOMOBİL YEDEK TALİHLİSİ
AD-SOYAD : EBRU KARABEKİR ÖZMEN
İL : ANKARASöz konusu kampanya MPİ’nin 16.03.2011 tarihli ve B.07.I.MPİ.0.13.00.02–401.02.99–642–2462 sayılı izniyle düzenlenmiştir. 03.08.2011 tarihinde yapılan çekilişe 165.515 katılım gerçekleşmiştir. İkramiye kazanan asil talihlinin ikramiyesini almak için 23.08.2011 tarihine kadar; yedek talihlinin 07.09.2011 tarihine kadar U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Tic. Ltd. Şti, Gülbahar Mah. Cemal Sururi Sk. Halim Meriç İş Merkezi No:25 Kat:8 D:40 Mecidiyeköy/İstanbul adresine kimlikleri ile başvurmaları gerekmektedir. Bu tarihlere kadar başvurmayan talihliler ikramiyelerini alamazlar. Talihlilerin hepsine taahhütlü posta kanalıyla bildirim yapılacaktır. Postada meydana gelen gecikmelerden Bonus Reklam ve Pazarlama Hiz. Ltd. Şti. sorumlu değildir. Araç görseli ile verilecek aracın renk ve özellikleri farklılık gösterebilir. ÖTV ve KDV hariç olmak üzere; Veraset ve İntikal Vergisi ile diğer vergi, yasal yükümlülük ve harcamalar ikramiye kazanan talihlilere aittir. Bu kampanyaya 18 yaşından küçükler katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar dahi ikramiyeleri verilmez. Kampanya ile ilgili sorularınız için (0212) 212 40 30 nolu U2 Kampanya Danışma Hattı'na
başvurabilirsiniz.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
önümüzdeki çekilişlere bakıcaz
165 bin katılım.. Kısaca yuh

Tanıtımı az olan bir kampanya için hele..
bundan aranan oldumu hiç benim arkadaşı aradılar bir evrak imzalarsanız size ayda bilmem kaç tl ödiycez demişler kabul etmemiş bizimki
bundan aranan oldumu hiç benim arkadaşı aradılar bir evrak imzalarsanız size ayda bilmem kaç tl ödiycez demişler kabul etmemiş bizimki
aylik 12,5 T'ye 60000Tl'lk kaza sigortasi yapmak icin ariyorlar.Ben de kabul etmedim
evet benide aradılar dün piyangoladan arıyoz diyince birden kalbim çarptı acaba banamı çıktı diye ama ayda 17,tl toplamda bilmem kaç liraya sigorta yapacaklarmış
kesin bana çıkar diyordum tüh be ıskalamış

)