0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinDilediğim bir arkadaşımı götürcekmişim yanımda,eşler gelemiyormuş katılım koşullarında öyle yazıyor Reyhane'yi almayı düşünüyorum yanıma Dertli Bio Ahahah, işte bu süper oldu, Venüsger senin gibi zarif biriyle Çeşme tatili süper olacak Sağolasın Bio sen cevap yazmadın sorularıma ama bu vesile ile Venüsger' in ilgisine mazhar oldum Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinDilediğim bir arkadaşımı götürcekmişim yanımda,eşler gelemiyormuş katılım koşullarında öyle yazıyor Reyhane'yi almayı düşünüyorum yanıma Dertli Bio Ahahah, işte bu süper oldu, Venüsger senin gibi zarif biriyle Çeşme tatili süper olacak Sağolasın Bio sen cevap yazmadın sorularıma ama bu vesile ile Venüsger' in ilgisine mazhar oldum Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
hmmm... O zaman senin acilen bir tatil kazanıp beni götürmen lazım biocan
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhmmm... O zaman senin acilen bir tatil kazanıp beni götürmen lazım biocan
Şu saçı yanan sensindir kesin yakan da anvil
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinDilediğim bir arkadaşımı götürcekmişim yanımda,eşler gelemiyormuş katılım koşullarında öyle yazıyor Reyhane'yi almayı düşünüyorum yanıma Çok merci..Aaa sahi mi, ne hoş olurdu orada karşılaşmak,kısmet sonrasına inş..Dertli Bio Ahahah, işte bu süper oldu, Venüsger senin gibi zarif biriyle Çeşme tatili süper olacak Sağolasın Bio sen cevap yazmadın sorularıma ama bu vesile ile Venüsger' in ilgisine mazhar oldum Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinTeşekkür ederim seninle de öyle Reyhancım Bu arada Kuşadası'ndaki Volkan Konak konserinde biz de vardık sen de konserdeymişsin sanırım heberim olsaydı bir de burda tatil yapardık seninle
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinDilediğim bir arkadaşımı götürcekmişim yanımda,eşler gelemiyormuş katılım koşullarında öyle yazıyor Reyhane'yi almayı düşünüyorum yanıma Çok merci..Aaa sahi mi, ne hoş olurdu orada karşılaşmak,kısmet sonrasına inş..Dertli Bio Ahahah, işte bu süper oldu, Venüsger senin gibi zarif biriyle Çeşme tatili süper olacak Sağolasın Bio sen cevap yazmadın sorularıma ama bu vesile ile Venüsger' in ilgisine mazhar oldum Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinDilediğim bir arkadaşımı götürcekmişim yanımda,eşler gelemiyormuş katılım koşullarında öyle yazıyor Reyhane'yi almayı düşünüyorum yanıma Çok merci..Aaa sahi mi, ne hoş olurdu orada karşılaşmak,kısmet sonrasına inş..Dertli Bio Ahahah, işte bu süper oldu, Venüsger senin gibi zarif biriyle Çeşme tatili süper olacak Sağolasın Bio sen cevap yazmadın sorularıma ama bu vesile ile Venüsger' in ilgisine mazhar oldum Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Bu arada alıntılarım zaman zaman böyle oluyor,içine karışıyor yazdığım,halbuki boşluk da bırakıyorum arada,çözemedim gitti
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBu arada alıntılarım zaman zaman böyle oluyor,içine karışıyor yazdığım,halbuki boşluk da bırakıyorum arada,çözemedim gitti