Mavi Jeans
Taze Geldi yarışmamıza hazır mısınız? Saat 15:00'de buradan sorulacak soruya isim, soyisim şehir, adres ve telefon bilgileriyle Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin ‘a doğru cevap veren 1., 30., 60. ve 90. kişiye Mavi’den haftanın Taze Geldi’si hediye
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
soru geldi
İşte bugünün TAZE GELDİ sorusu..!
''Kıvanç Tatlıtuğ'un oynadığı son reklam kampanyamızın/filmimizin sloganı nedir? ”
Doğru yanıtı isim, soyisim, şehir, cep telefonu ve adres bilgilerinle birlikte cevap@mavi.com’a gönderen 1.,30.,60. ve 90. kişiden biri ol “Taze Geldi”leri taze taze götür

Cevap: çok mu çok esiyoruz olabilir. ( nisan ayındaki reklam eğer daha yenisi varsa benim cevap yanlış olur)
soru geldi
İşte bugünün TAZE GELDİ sorusu..!
''Kıvanç Tatlıtuğ'un oynadığı son reklam kampanyamızın/filmimizin sloganı nedir? ”
Doğru yanıtı isim, soyisim, şehir, cep telefonu ve adres bilgilerinle birlikte cevap@mavi.com’a gönderen 1.,30.,60. ve 90. kişiden biri ol “Taze Geldi”leri taze taze götür 
Cevap: çok mu çok esiyoruz olabilir. ( nisan ayındaki reklam eğer daha yenisi varsa benim cevap yanlış olur)
valla ben de emin olamadım bi arada kıvanç ve kızın söylediği trend bu lafı olabilir diye düşündüm. akşam öğreniriz cevabı
bodrum mandalinası değildir herhalde
çantana dikkat et değilmiydi o ya
çantana dikkat et yavrum. yavrumunu unutmuşsun
reklamları seyretmezsen böyle olur

Doğru cevap "Çok mu Çok Esiyoruz" olacaktı.
Soruyu doğru cevaplayan ve ödül kazanan 1.Ufuk Arslan 30.İsmet Altınışık 60.Ceyda Balcı 90.Sabri Ergene'yi kutluyoruz. Ödülleri gelecek hafta içinde adreslerine ulaştırılacaktır.
"Taze Geldi" yarışmamız gelecek haftalarda da devam edecek. Katılan herkese teşekkür ederiz. Unutmayın tazeler size de gelebilir!