0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin3700 puan buzdolabı alamam ki .yuh ki ne yuhne oldu buzdolabı sevdalısı al işte kuzu gibi yatıyor orda yetmiyor puanım dalga geçme uyuz oldum resmen Kim aldı dolabı kaç adet geldi, tühh kaçırdık ya Kaç lt.lik gelmişti?Bidaha gelsin yaa
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin3700 puan buzdolabı alamam ki .yuh ki ne yuhne oldu buzdolabı sevdalısı al işte kuzu gibi yatıyor orda yetmiyor puanım dalga geçme uyuz oldum resmen
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin3700 puan buzdolabı alamam ki .yuh ki ne yuhne oldu buzdolabı sevdalısı al işte kuzu gibi yatıyor orda
3700 puan buzdolabı alamam ki .yuh ki ne yuh
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin3700 puan buzdolabı alamam ki .yuh ki ne yuhne oldu buzdolabı sevdalısı al işte kuzu gibi yatıyor orda yetmiyor puanım dalga geçme uyuz oldum resmen Kim aldı dolabı kaç adet geldi, tühh kaçırdık ya Kaç lt.lik gelmişti?Bidaha gelsin yaa 3700 puana geldi.20 lt lik
ne çabuk bitmesi yavaaaaş yavaş bitti. 3700 puan boru mu
10 tane vardı ben gördüğümde ama puanım yetmedi. sende varsa o kadar puan bir sonrakinde rahat rahat alırsın
Gelir mi bir daha ne dersin Eğer kısmetse alırız ama kısmet değilse 100 puana bile gelse zor alırız Yapacak birşey yok!!Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin10 tane vardı ben gördüğümde ama puanım yetmedi. sende varsa o kadar puan bir sonrakinde rahat rahat alırsın
şu kırmızı bülten bitsede kurtulsak ya sokakta yolda boş kutuları görünce dayanamayıp alasın geliyor