0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bugün ilk alışverişimi yaptım.sitede sipariş alındı diyor kargoya verdiklerinde kargo bilgileri çıkıyor mu?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBugün ilk alışverişimi yaptım.sitede sipariş alındı diyor kargoya verdiklerinde kargo bilgileri çıkıyor mu? hayir
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBugün ilk alışverişimi yaptım.sitede sipariş alındı diyor kargoya verdiklerinde kargo bilgileri çıkıyor mu? hayirsen hala buralardamsn yedin bitirdn doymadın kasaları ya yuh ne kod varmış ya kapak baronumusun ya yiter yaaa yiter D;
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBugün ilk alışverişimi yaptım.sitede sipariş alındı diyor kargoya verdiklerinde kargo bilgileri çıkıyor mu? hayirsen hala buralardamsn yedin bitirdn doymadın kasaları ya yuh ne kod varmış ya kapak baronumusun ya yiter yaaa yiter D;
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBugün ilk alışverişimi yaptım.sitede sipariş alındı diyor kargoya verdiklerinde kargo bilgileri çıkıyor mu? hayirsen hala buralardamsn yedin bitirdn doymadın kasaları ya yuh ne kod varmış ya kapak baronumusun ya yiter yaaa yiter D; baaah ya biri yazıyo biri gülüyo tam dayaklıksınız calc sen hala iş bulamadın mı ? bana cv yolla da, iş neyim falan bulalım sana kampanyalar bir kurtulsun senden ya sömür sömür nereye kadar yaaav bir dolap alayım gidecem