0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ki bihakkındır..İtiraf etmeliyim ben bu ürünü para verip de alırım..Eğer ki cidden satın alma şansım olursa sana resmini yollarım..O şuan verilen dolaplar da neymiş dersin..Ha ışıklandırması da var ayrıca... Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinYa böle anlatma nolursun hevesleniyorum ondan sonra Parası neyse verip aldıracaksın sonunda bana Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinHiç market gibi değilse de markete koymuşlar..Üstü açık içi 3 katlı bölmeden oluşuyor..Gri tonlarla etrafı çerçeveli..Yüzeysel boşluğa elini uzatınca soğukluk geliyor..Bir klima sanırsın gelen havayı..Şahane bir şeydi..Kendime ayarlamaya çalışacağım bir şekilde..Bir kere daha gidersem resmini çeker koyarım..Lüks bir standdı bu dolap..Herkeste yok.. Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinMini dolap mı yoksa market dolabı gibi birşey miydi Merak ettim şimdi Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinEvet... Bugün Esenlik Mağazasında bir Coca-Cola üstü açık dolabına denk geldim..Tam senlik bir şeydi..İçimden dedim işte dolap dediğin böyle olur..Ayarlamak lazım öyle bir dolabı ya... Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinYarın alışveriş bölümü yenileniyor değil mi arkadaşlar??
Ya böle anlatma nolursun hevesleniyorum ondan sonra Parası neyse verip aldıracaksın sonunda bana Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinHiç market gibi değilse de markete koymuşlar..Üstü açık içi 3 katlı bölmeden oluşuyor..Gri tonlarla etrafı çerçeveli..Yüzeysel boşluğa elini uzatınca soğukluk geliyor..Bir klima sanırsın gelen havayı..Şahane bir şeydi..Kendime ayarlamaya çalışacağım bir şekilde..Bir kere daha gidersem resmini çeker koyarım..Lüks bir standdı bu dolap..Herkeste yok.. Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinMini dolap mı yoksa market dolabı gibi birşey miydi Merak ettim şimdi Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinEvet... Bugün Esenlik Mağazasında bir Coca-Cola üstü açık dolabına denk geldim..Tam senlik bir şeydi..İçimden dedim işte dolap dediğin böyle olur..Ayarlamak lazım öyle bir dolabı ya... Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinYarın alışveriş bölümü yenileniyor değil mi arkadaşlar??
Hiç market gibi değilse de markete koymuşlar..Üstü açık içi 3 katlı bölmeden oluşuyor..Gri tonlarla etrafı çerçeveli..Yüzeysel boşluğa elini uzatınca soğukluk geliyor..Bir klima sanırsın gelen havayı..Şahane bir şeydi..Kendime ayarlamaya çalışacağım bir şekilde..Bir kere daha gidersem resmini çeker koyarım..Lüks bir standdı bu dolap..Herkeste yok.. Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinMini dolap mı yoksa market dolabı gibi birşey miydi Merak ettim şimdi Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinEvet... Bugün Esenlik Mağazasında bir Coca-Cola üstü açık dolabına denk geldim..Tam senlik bir şeydi..İçimden dedim işte dolap dediğin böyle olur..Ayarlamak lazım öyle bir dolabı ya... Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinYarın alışveriş bölümü yenileniyor değil mi arkadaşlar??
Mini dolap mı yoksa market dolabı gibi birşey miydi Merak ettim şimdi Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinEvet... Bugün Esenlik Mağazasında bir Coca-Cola üstü açık dolabına denk geldim..Tam senlik bir şeydi..İçimden dedim işte dolap dediğin böyle olur..Ayarlamak lazım öyle bir dolabı ya... Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinYarın alışveriş bölümü yenileniyor değil mi arkadaşlar??
Evet... Bugün Esenlik Mağazasında bir Coca-Cola üstü açık dolabına denk geldim..Tam senlik bir şeydi..İçimden dedim işte dolap dediğin böyle olur..Ayarlamak lazım öyle bir dolabı ya... Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinYarın alışveriş bölümü yenileniyor değil mi arkadaşlar??
Yarın alışveriş bölümü yenileniyor değil mi arkadaşlar??
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinSİYAH İÇECEK ŞAPKASI İSTEYENE
pek bişey koymadılar. kalemlik alacaktım sepette kaldı