0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsonunda usb aldım 2gb mi zuhaha:Dolay alabilmekte armağan ne dalga geçiyon . gözüm buzdolabında , ama göremiyorum bile
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsonunda usb aldım 2gb mi zuhaha:D
sonunda usb aldım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinşu havluyu bir alamadım aynen içeçecek festivalinden beri gözüm yolda
şu havluyu bir alamadım
Rock'n Coke Açacak geldi mi bugün? kaç puan?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsonunda usb aldım 2gb mi zuhaha:Dolay alabilmekte armağan ne dalga geçiyon . gözüm buzdolabında , ama göremiyorum bile armağan mı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinşu havluyu bir alamadım aynen içeçecek festivalinden beri gözüm yolda stok kaçtı?alan varsa eğer
Bu aylar çok sıcak aylar..Kaçan balık hep büyük olur..Demedi deme ortak! Dolabı yine alamadın sanırım..Onun niyetlisi çok ve ayrıca puanda uygun... Rock'n Coke Açacak şahane bir şeymiş..Tavsiye ederim... Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinHavalar iyiye gidiyor...Alanlara hayırlı olsun diyelim velhasıl... Umarım Eylül'ün son haftası da böyle canlı olur Uzun bir tatile çıkacağım ama ben geldikten sonra ürün koymazlar diye çekiniyorum Acaba tatile gitmesem mi?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinHavalar iyiye gidiyor...Alanlara hayırlı olsun diyelim velhasıl... Umarım Eylül'ün son haftası da böyle canlı olur Uzun bir tatile çıkacağım ama ben geldikten sonra ürün koymazlar diye çekiniyorum Acaba tatile gitmesem mi?
Havalar iyiye gidiyor...Alanlara hayırlı olsun diyelim velhasıl...
teşekkürler.