0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
50 ADET mouse vardı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin50 ADET mouse vardıdr bengü kırmızı kasadan bekleniyorsunuz
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin50 ADET mouse vardıdr bengü kırmızı kasadan bekleniyorsunuzmouse aldım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinama çok saçma . puanlar elimde patlayacak diye çok sinirleniyorum. puan biriktiriyorsam istediğimi alabilmeliyim böyle saçmalık mı olur Aynen katılıyorum bu konuda kırmızı kasaya baskı kurmak lazım herifler resmen at yarışına sokuyorlar bizi ve bizde uslu uslu katılıyoruzbence bunu şikayet etmek lazım. nereye yazabiliriz? arkadaşlar bu işin hız ve marifet şekline dönüşmesine bence daha fazla izin vermemek lazım. ben tüketiciyim ve puan biriktiriyorsam istediğimi alabilmeliyim.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinama çok saçma . puanlar elimde patlayacak diye çok sinirleniyorum. puan biriktiriyorsam istediğimi alabilmeliyim böyle saçmalık mı olur Aynen katılıyorum bu konuda kırmızı kasaya baskı kurmak lazım herifler resmen at yarışına sokuyorlar bizi ve bizde uslu uslu katılıyoruz
ama çok saçma . puanlar elimde patlayacak diye çok sinirleniyorum. puan biriktiriyorsam istediğimi alabilmeliyim böyle saçmalık mı olur
Arkadaşlar şu linkten baskı kuralım coca colaya olmuyo böyle :Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin