0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ramazan Kasası etkinliği an itibariyle sonlandı..Yeni kampanya yolda..Hayırlısı olsun...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinHayır , hiçbir şey yüklenmedi..Bizzat takip ettim..Yalnız yeni ürünler gelecekmiş... (:Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin00.00 dan itibaren saklama kutusu haricinde bir şey yüklendi mi?hadi bakalım kod stoklamaya devam
Hayır , hiçbir şey yüklenmedi..Bizzat takip ettim..Yalnız yeni ürünler gelecekmiş... (:Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin00.00 dan itibaren saklama kutusu haricinde bir şey yüklendi mi?
00.00 dan itibaren saklama kutusu haricinde bir şey yüklendi mi?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinRamazan Kasası etkinliği an itibariyle sonlandı..Yeni kampanya yolda..Hayırlısı olsun... yeni kampanya mı olacakmış?
300 puana hoparlör seti var çok bence
Çok değil bence..Artık eski sisteme döndüler..Ramazan Kasası ve İçecek Festivali gibi aktiviteler dışında puanlar hep böyle olacaktır... Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin300 puana hoparlör seti var çok bence
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinÇok değil bence..Artık eski sisteme döndüler..Ramazan Kasası ve İçecek Festivali gibi aktiviteler dışında puanlar hep böyle olacaktır... Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin300 puana hoparlör seti var çok bencealışmıştık uygun puanlara
35 puana saklama kutusu güzel oldu
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinÇok değil bence..Artık eski sisteme döndüler..Ramazan Kasası ve İçecek Festivali gibi aktiviteler dışında puanlar hep böyle olacaktır... Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin300 puana hoparlör seti var çok benceHoparlörü kaldırdılar şimdi, tam bakacaktım ürünü kaldırdılar sistem hata verdi..