0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinoff ya bursada bu kapağı nereden bulucam arıyorum arıyorum yok konuyu gördükçe çok özeniyorum donanımhaberde 1.5 -2 tl ye kodları satıyorlar bende dün bütün antalyayı gezdim yok aldım mecburen iyi oldu ama bir sürü şey aldım 4 tanede yerde bldum
off ya bursada bu kapağı nereden bulucam arıyorum arıyorum yok konuyu gördükçe çok özeniyorum
30 kg şeker aldım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinoff ya bursada bu kapağı nereden bulucam arıyorum arıyorum yok konuyu gördükçe çok özeniyorum şaypada var,ordan alıyorum bende,şuanki kampanya fiyatı 2,60 tl üstelik
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinaz önce bir tane ramazan kasası için 2,5 lt lik pet şişe kapağı kodu girdim yine normal puan olarak kaydetti. herkeste aynı sorun var mı benim son 4 kapağım gitti böylecoca colayı arayın düzeltiyorlar çoğu kişide oluyor
az önce bir tane ramazan kasası için 2,5 lt lik pet şişe kapağı kodu girdim yine normal puan olarak kaydetti. herkeste aynı sorun var mı benim son 4 kapağım gitti böyle
yok yok orda sıfır yazıyor