0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinulan burdaki top ne kadar adi çıktı topu şişirdim 4-5 gün oylece durdu hiç oynamadım bile sonra bi baktım kendi kendine durduğu yerde patlamışnazar değmiştir harbi bak şok oldum hani iğne ile delersin ya oyle patlamış hiç oynamadan hemdecoca cola toplarına laf yok.Kardeşin yapmıştır belki
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinulan burdaki top ne kadar adi çıktı topu şişirdim 4-5 gün oylece durdu hiç oynamadım bile sonra bi baktım kendi kendine durduğu yerde patlamışnazar değmiştir harbi bak şok oldum hani iğne ile delersin ya oyle patlamış hiç oynamadan hemde
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinulan burdaki top ne kadar adi çıktı topu şişirdim 4-5 gün oylece durdu hiç oynamadım bile sonra bi baktım kendi kendine durduğu yerde patlamışnazar değmiştir
ulan burdaki top ne kadar adi çıktı topu şişirdim 4-5 gün oylece durdu hiç oynamadım bile sonra bi baktım kendi kendine durduğu yerde patlamış