0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinGeçmiş olsun. Çocuğunuza tembihleyin yaraları koparmasın. Ben küçükken koparmıştım yüzümde iz kaldıTeşekkür ederim, ben kızarıklıkları fark edene kadar ilk kaşımasında iki kaşının arasını yara etmiş tam iyileşince iz kalıp kalmadığını göreceğiz İnşallah kalmaz ...Bu arada dün gene cesaret edip duş aldıramadım :/ İnternette çok araştırdım, yaptır diyenler de var; sakın yaptırma diyenler de.. Hala ikilemdeyim
Geçmiş olsun. Çocuğunuza tembihleyin yaraları koparmasın. Ben küçükken koparmıştım yüzümde iz kaldı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinGeçmiş olsun. Çocuğunuza tembihleyin yaraları koparmasın. Ben küçükken koparmıştım yüzümde iz kaldıTeşekkür ederim, ben kızarıklıkları fark edene kadar ilk kaşımasında iki kaşının arasını yara etmiş tam iyileşince iz kalıp kalmadığını göreceğiz İnşallah kalmaz ...Bu arada dün gene cesaret edip duş aldıramadım :/ İnternette çok araştırdım, yaptır diyenler de var; sakın yaptırma diyenler de.. Hala ikilemdeyim Bence ılık duş yaptırmanızda fayda var. Cildi tahriş etmedikten ve fazla ovalamadıktan sonra bir sakıncası olmaz. İnşAllah oğlunuz çabucak iyileşir.
acılı, ekşili baharAtlı besinlerden... salça, asit içeren hazır meyve sularından uzak tutun bunlar yaralaRı dahada coşturacaktır...tatlı, bal vb. türevi yiyecEklerle beslenmesine özen gösterin...geçmiş olsun
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinacılı, ekşili baharAtlı besinlerden... salça, asit içeren hazır meyve sularından uzak tutun bunlar yaralaRı dahada coşturacaktır...tatlı, bal vb. türevi yiyecEklerle beslenmesine özen gösterin...geçmiş olsunteşekkürler, bunları hiç bilmiyordum; her sabah portakal-greyfurt suyu içiriyorum c vitamini alsın da iyileşsin diye; vermeyeyim mi o zaman tahin-pekmez; bal veriyorum sabahları.
canım bu yaşta tam bir ay önce su çiçeği çıkarmış ve hala vücudunda yaralar olan biri olarak diyorum ki yıkama dr bana 10 gün sonra sadece duş izni vardı sabun şampuan yok ayrıca su toplayan yerler kabuk tutmadan yıkanmak yasak şebeke suyundan yaralar enfekte oabilir bence riske girme bu arada çok üzgünüm ki kaşıdığı yer iz kalacak benim su çiçeği migrenimi tetiklediği için 4 gün ağrıdan kıvranırken yüzümde üç tanesi patladı ve kabuklar düştü izleri kaldı çok çok geçmiş olsun.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapincanım bu yaşta tam bir ay önce su çiçeği çıkarmış ve hala vücudunda yaralar olan biri olarak diyorum ki yıkama dr bana 10 gün sonra sadece duş izni vardı sabun şampuan yok ayrıca su toplayan yerler kabuk tutmadan yıkanmak yasak şebeke suyundan yaralar enfekte oabilir bence riske girme bu arada çok üzgünüm ki kaşıdığı yer iz kalacak benim su çiçeği migrenimi tetiklediği için 4 gün ağrıdan kıvranırken yüzümde üç tanesi patladı ve kabuklar düştü izleri kaldı çok çok geçmiş olsun.canım yaa çok çok geçmiş olsun yeni mi oldu senin çok üzüldüm, ama buna şükür diyelim...sabah pc açmadan bi duş aldırdım oğluma. okusaydım gene yıkamazdım. ovmadan doğal zeytinyağlı sabunla yıkadım. havluyu bastırmadan suyunu aldım. inşallah bi sorun olmaz, içime korku düştü şimdi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapincanım bu yaşta tam bir ay önce su çiçeği çıkarmış ve hala vücudunda yaralar olan biri olarak diyorum ki yıkama dr bana 10 gün sonra sadece duş izni vardı sabun şampuan yok ayrıca su toplayan yerler kabuk tutmadan yıkanmak yasak şebeke suyundan yaralar enfekte oabilir bence riske girme bu arada çok üzgünüm ki kaşıdığı yer iz kalacak benim su çiçeği migrenimi tetiklediği için 4 gün ağrıdan kıvranırken yüzümde üç tanesi patladı ve kabuklar düştü izleri kaldı çok çok geçmiş olsun.kızlar aşılı mıydı ? kızlardan mı geçti sana canım yaa çok çok geçmiş olsun yeni mi oldu senin çok üzüldüm, ama buna şükür diyelim...sabah pc açmadan bi duş aldırdım oğluma. okusaydım gene yıkamazdım. ovmadan doğal zeytinyağlı sabunla yıkadım. havluyu bastırmadan suyunu aldım. inşallah bi sorun olmaz, içime korku düştü şimdi sorma canım ya valla bu yaşta su çiçeği olmakta varmış aşısı olduğu için çabucak geçer zaten büyük yaşta olunca çok tehlikeli tabi içini ferah tut
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapincanım bu yaşta tam bir ay önce su çiçeği çıkarmış ve hala vücudunda yaralar olan biri olarak diyorum ki yıkama dr bana 10 gün sonra sadece duş izni vardı sabun şampuan yok ayrıca su toplayan yerler kabuk tutmadan yıkanmak yasak şebeke suyundan yaralar enfekte oabilir bence riske girme bu arada çok üzgünüm ki kaşıdığı yer iz kalacak benim su çiçeği migrenimi tetiklediği için 4 gün ağrıdan kıvranırken yüzümde üç tanesi patladı ve kabuklar düştü izleri kaldı çok çok geçmiş olsun.kızlar aşılı mıydı ? kızlardan mı geçti sana canım yaa çok çok geçmiş olsun yeni mi oldu senin çok üzüldüm, ama buna şükür diyelim...sabah pc açmadan bi duş aldırdım oğluma. okusaydım gene yıkamazdım. ovmadan doğal zeytinyağlı sabunla yıkadım. havluyu bastırmadan suyunu aldım. inşallah bi sorun olmaz, içime korku düştü şimdi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapincanım bu yaşta tam bir ay önce su çiçeği çıkarmış ve hala vücudunda yaralar olan biri olarak diyorum ki yıkama dr bana 10 gün sonra sadece duş izni vardı sabun şampuan yok ayrıca su toplayan yerler kabuk tutmadan yıkanmak yasak şebeke suyundan yaralar enfekte oabilir bence riske girme bu arada çok üzgünüm ki kaşıdığı yer iz kalacak benim su çiçeği migrenimi tetiklediği için 4 gün ağrıdan kıvranırken yüzümde üç tanesi patladı ve kabuklar düştü izleri kaldı çok çok geçmiş olsun.kızlar aşılı mıydı ? kızlardan mı geçti sana canım yaa çok çok geçmiş olsun yeni mi oldu senin çok üzüldüm, ama buna şükür diyelim...sabah pc açmadan bi duş aldırdım oğluma. okusaydım gene yıkamazdım. ovmadan doğal zeytinyağlı sabunla yıkadım. havluyu bastırmadan suyunu aldım. inşallah bi sorun olmaz, içime korku düştü şimdi sorma canım ya valla bu yaşta su çiçeği olmakta varmış aşısı olduğu için çabucak geçer zaten büyük yaşta olunca çok tehlikeli tabi içini ferah tut