0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ne bu kadar dert ediyosunuz dışarıda top oynayan çocuklara verin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinne bu kadar dert ediyosunuz dışarıda top oynayan çocuklara verin Evet de yarışmanın formatı değişince insanın zoruna gidiyor dosttum..
şimdi 60 puanım var hiç şifre göndermeden teklif gönderemiyomuyuz anlamadım iyice karıştı kafam zate hediyeler de pek iç açıcı değil bu hafta
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinşimdi 60 puanım var hiç şifre göndermeden teklif gönderemiyomuyuz anlamadım iyice karıştı kafam zate hediyeler de pek iç açıcı değil bu haftaWalla o kadar çok magnumu aradım ki Allahtan aradığım no bedava hattı..Gelecek hafta düzelir mi bilemiyorum ama her hafta açık artırmaya katılmak için en az 1 adet magnum şifresi girmemiz gerekiyor..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinşimdi 60 puanım var hiç şifre göndermeden teklif gönderemiyomuyuz anlamadım iyice karıştı kafam zate hediyeler de pek iç açıcı değil bu haftaWalla o kadar çok magnumu aradım ki Allahtan aradığım no bedava hattı..Gelecek hafta düzelir mi bilemiyorum ama her hafta açık artırmaya katılmak için en az 1 adet magnum şifresi girmemiz gerekiyor..bence çubuk normal adamlarda satış yapmak istiyor ama puanın gözükmesi lazım