Farmasyon
Kimler Ben Bilirim diyor? Saat 15:30'da Farmasyon facebook sayfasında sorulacak soruya isim, soyisim, şehir, adres ve telefon bilgileriyle Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin'ye doğru cevap veren 5. ve 15. kişiye elektrikli cezve Farmasyon'dan hediye!
not bu oncekı yarısmadaydı her pazartesı oluyor ben cezveyı kazandım
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinfacebookta oluyor
Farmasyon
Kimler Ben Bilirim diyor? Saat 15:30'da Farmasyon facebook sayfasında sorulacak soruya isim, soyisim, şehir, adres ve telefon bilgileriyle Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin'ye doğru cevap veren 5. ve 15. kişiye elektrikli su ısıtıcı Farmasyon'dan hediye!
Sorumuza briç ,dalış, fotoğraf, motor, resim, spor, şarap kulübü cevabını vererek hediyemizi kazanan ilk talihlimiz İstanbul'dan Selçuk Özten, ikinci talihlimiz Konya'dan Yasin Söylemez oldu. Kendilerini tebrik ediyor, kazandıkları su ısıtıcıları keyifle kullanmalarını diliyoruz.
Sorumuza briç ,dalış, fotoğraf, motor, resim, spor, şarap kulübü cevabını vererek hediyemizi kazanan ilk talihlimiz İstanbul'dan Selçuk Özten, ikinci talihlimiz Konya'dan Yasin Söylemez oldu. Kendilerini tebrik ediyor, kazandıkları su ısıtıcıları keyifle kullanmalarını diliyoruz.
ben demistim siz 5. olursunuz diye hos ben de 15. olmayi umuyordum

gule gule kullan sozten
fazla katılım olmadıgı ıcın 2 kısıye verıyorlar ben gecen hafta elektrıklı cezve kazandım ama daha alamdım hedıyeyı elden ve resım cekmeden vermıyolar daha henuz bulusamadık
selçuk ben sana demiştim amaaaaaaa
kazandıgım elektrıklı cevzem geldı maıl attım ve kargoyla gonderın resım sayfanıza yuklerım dedım gonderdıler facedkı sayfalarına resım yukledım.