0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinİstersen bro ben buradan harcarım istediğin tarzda giysiler alarak ve sonra kargoyla sana yollayabilirim..Çoğu şube MobiHediyem nedir , nasıl işler bu mekanizma bilmiyorlar... valla baya makbule geçer... internet mağazasından seçip gönderiyim sana.. sen de onları normal mağazadan al hem senin tanıdık da varmış? benim kanka çalışıyor..şube sorumlusu..o da bilmiyordu..ona gelen e-mailden birlikte çözdük işi..sen bana istersen şimdi yolla istediklerini bende mağazaya geçeyim şimdi..Migrosa gideceğim bazı işlerim de var..Telefonlaşırız olmazsa... bi beş dakikaya bissürü link atarım çok sağool.hazırlanıyorum bende..birazdan çıkarım..bekliyorum linkleri..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinİstersen bro ben buradan harcarım istediğin tarzda giysiler alarak ve sonra kargoyla sana yollayabilirim..Çoğu şube MobiHediyem nedir , nasıl işler bu mekanizma bilmiyorlar... valla baya makbule geçer... internet mağazasından seçip gönderiyim sana.. sen de onları normal mağazadan al hem senin tanıdık da varmış? benim kanka çalışıyor..şube sorumlusu..o da bilmiyordu..ona gelen e-mailden birlikte çözdük işi..sen bana istersen şimdi yolla istediklerini bende mağazaya geçeyim şimdi..Migrosa gideceğim bazı işlerim de var..Telefonlaşırız olmazsa... bi beş dakikaya bissürü link atarım çok sağool.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinİstersen bro ben buradan harcarım istediğin tarzda giysiler alarak ve sonra kargoyla sana yollayabilirim..Çoğu şube MobiHediyem nedir , nasıl işler bu mekanizma bilmiyorlar... valla baya makbule geçer... internet mağazasından seçip gönderiyim sana.. sen de onları normal mağazadan al hem senin tanıdık da varmış? benim kanka çalışıyor..şube sorumlusu..o da bilmiyordu..ona gelen e-mailden birlikte çözdük işi..sen bana istersen şimdi yolla istediklerini bende mağazaya geçeyim şimdi..Migrosa gideceğim bazı işlerim de var..Telefonlaşırız olmazsa...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinİstersen bro ben buradan harcarım istediğin tarzda giysiler alarak ve sonra kargoyla sana yollayabilirim..Çoğu şube MobiHediyem nedir , nasıl işler bu mekanizma bilmiyorlar... valla baya makbule geçer... internet mağazasından seçip gönderiyim sana.. sen de onları normal mağazadan al hem senin tanıdık da varmış?
İstersen bro ben buradan harcarım istediğin tarzda giysiler alarak ve sonra kargoyla sana yollayabilirim..Çoğu şube MobiHediyem nedir , nasıl işler bu mekanizma bilmiyorlar...
benim de krispiden kazandığım mavi hediye çekimden biri boş çıktı
dersyolu ; sistemden 2 defa düşerek birleştiririz..Sen hadi hazırla..Ortalama 200 civarı olsun kalanı tamamlarız zaten ...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindersyolu ; sistemden 2 defa düşerek birleştiririz..Sen hadi hazırla..Ortalama 200 civarı olsun kalanı tamamlarız zaten ... peki son sorum indirimli ürünlerde geçerli değil?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindersyolu ; sistemden 2 defa düşerek birleştiririz..Sen hadi hazırla..Ortalama 200 civarı olsun kalanı tamamlarız zaten ... peki son sorum indirimli ürünlerde geçerli değil?geçerli geçerli..sistem indirim ve indirimsiz diye ayırmıyor..3. sınıfları kabul etmiyor..Zaten 3 .sınıf hiç yok şubede..Elini çabuk tut da hemen gideyim..Başka işlerim de var..Telefonla ararım olmadı çünkü verdiğin linklerin aynı modeli yada farklı serileri de olabilir..
bro tercihlerin çok güzel , tebrik ederim..çıktım ben...