0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben de bu kadar şanslı olmak istiyorum tebrikler pamuksekerrrrrrrrrrr Ah keşke ben olsaydım ama ben değilim şekercim kazanana tebrikler
ben de bu kadar şanslı olmak istiyorum tebrikler pamuksekerrrrrrrrrrr
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben de bu kadar şanslı olmak istiyorum tebrikler pamuksekerrrrrrrrrrr Ah keşke ben olsaydım ama ben değilim şekercim kazanana tebriklerankarada oldugunuzu biliyordum ama yine de kendi ad ve soyadınızı görünce sevinmediniz mi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben de bu kadar şanslı olmak istiyorum tebrikler pamuksekerrrrrrrrrrr Ah keşke ben olsaydım ama ben değilim şekercim kazanana tebriklerankarada oldugunuzu biliyordum ama yine de kendi ad ve soyadınızı görünce sevinmediniz mi soyadım şeker değil evet bir anda yinede görünce ah dedim benzerlik bile etkiliyormuş
hediye paketleri listesinde adım çıkar inşallah yoksa canımın çıktığıyla kalacağım oy toplamak için:(((