Her Gün Kampanya
Türkiye'nin en büyük kampanya forumu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
Aktivasyon eposta
nız mı yok?
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Hergün Kampanya
Facebook
Twitter
Yardım
Takvim
Kampanyalari Incele
Kampanyalarda Ara
Takip Ettiklerim
Giriş Yap
Kayıt Ol
Her Gün Kampanya
»
Diğer
»
Serbest Kürsü
»
Geri Dönüşüm Kutusu
(Moderatör:
glh_n
) »
vaseline haksızlık yapıyor yardım
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: vaseline haksızlık yapıyor yardım (Okunma sayısı 1270 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
gizgizar
Usta Kampanyacı
vaseline haksızlık yapıyor yardım
«
:
23 Temmuz 2011, 13:07:18 »
arkadaşlar vaseline bana mail atıp hikayenizi beğendik duvarımızda yayınlayacağız dedi,hediye sepeti kazanamadığımı söylememe rağmen sadece duvarda paylaşacağız dedi ve ben de foto yolladım..şimdi bi bakın kazananlardan gibi göstermiş
duvarına yazdım destek rica ediyorum.kimbilir kaçımızın hikayesi güzeldi böyle ama belki de dandik h,kayelere de verdiler hediye sepetini
lütfen yorum yapın..Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun
veya
giris yapin
ilkemmm
Usta Kampanyacı
Ynt: vaseline haksızlık yapıyor yardım
«
Yanıtla #1 :
23 Temmuz 2011, 15:00:02 »
aaa aynısını bana da yaptılar bu hafta beni aradılar telefonla.ve hikayesi beğenilen 10 kişi var bu 10 kişinin hikayesini çok beğendşk ve duvarımızda fotonuzla birlikte yayınlamak istiyorz dediler.ben de kazandım sandım,fotomu da verdim,bu baktım listede yokum.sonra mail attım ..dedim ki sanırım sehven bi hata yaptınız güya hikayemi çok beğenmişsiniz,ama hikayesi beğenilenlere değilde rastgele hediye verdiniz sanırım,oysaki yarışma formatı hikayesi en çok beğenilenlerdi dedim.cevap yazmadı terbiyesizler..saygısızlık ya başka bişey değil.hem 10 kişinin hikayesini beğen foto iste hem de bize kazandırma...iyiyymişş
izgim
ilkemmm
Usta Kampanyacı
«
Yanıtla #2 :
23 Temmuz 2011, 15:02:10 »
şimdi siz söyleyince baktım ever benim fotomu da koymuşlar ve cildime yaz geldi kazanan hikayeler yazmışlar .....pufffff.neyi kazandıysak.ortada hiç bişey yok!!!
izgim
gizgizar
Usta Kampanyacı
«
Yanıtla #3 :
23 Temmuz 2011, 15:09:49 »
mutlaka duvarlarına yaz arkadaşım.olaya bak..hem hediye verme,hem de bak işte böyle hikayeler kazandı gibisinden üzerimizden iş çevir..
arkadaşlar lütfen siz de yorum olarak bişeyler yazın..özellikle kazanamayanlar..
ilkemmm
Usta Kampanyacı
«
Yanıtla #4 :
23 Temmuz 2011, 15:14:38 »
yazdım zaten canım biraz önce yorum olarak,hatta ben bu hafta dediğim gibi bu durumu onlara mail olarak da yazdım.böyle bir saçmalık olur mu..bi de diyorlarki,biz sizin hikayenizi çok beğendik ilk 10 dasınız.şaka gibi,ozaman gerçekten de beğendiklerinize yollayın hediye sepetini..haksızmıyım ama ..
izgim
gizgizar
Usta Kampanyacı
«
Yanıtla #5 :
23 Temmuz 2011, 15:19:25 »
ben de aynı şeyleri yaşadım..sandım ki ana sayfada yayınlayacaklar resmimi..kazananlardan değilim yanlışlık olmasın dedim ama sonuç ortada..bize de yollamaları gerek..bak mail burda sen de varsa yapıştıralım duvarlarına..
Merhaba İdil Hanım,
Öncelikle bizimle hikayenizi ve fotoğrafınızı paylaştığınız için çok teşekkür ederiz. Biz sadece beğendiğimiz hikayeler arasından seçtiklerimizi duvarımızda paylaşmak üzere fotoğraflarınızı istiyoruz. Ancak kazanma şansınız devam ediyor. Bugün başlattığımız yeni bir kampanyamız var ve ona katılabilirsiniz. İlerleyen günlerde de kampanyalarımız devam edecek.
ilkemmm
Usta Kampanyacı
«
Yanıtla #6 :
23 Temmuz 2011, 15:22:11 »
bana cevap bile yazmadılar,ben bu durumu anlattım neden kazanan listesinde yokum ozaman.hikayemi beğenip başkasına hediye yolluyorsunuz yazdım.gerçekten de saygısızlık,ozaman hediye verdiklerinizi yayınlasaydınız!
izgim
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Her Gün Kampanya
»
Diğer
»