Alıntıdır...
bir arkadaşım bana sohbet açtı, kredi kartı kullanıyomusun, bana verebilirmisin 300 TL lik bi ödeme yapmam lazım sana nakit olarak veririm dedi, kredi kartı numaramı yazmamı istedi,
kendisiyle böyle bir samimiyetim olmadığı için güvenemedim, telefonu aç ordan söyliyim dedim, anında çevrim dışı oldu, sonra kızı aradım ve o değilmiş gerçektende, bende face'me giremiyorum bişey oldu dedi ve benden önce bir arkadaşına daha olmuş, şifresini kırmışlar sanırım. çok yakın bir arkadaşım olsa inanabilirdim de, aman dikkatli olun..
kimseye ne şifre veririm ve numara veririm nede bişey prensib
Facebooku güvene almak içinde telefona bağlayın şuan benim facebookum bırak başka bilgisayarı kendi bilgisayarımda başka tarayıcıdan açarken bile telefona kod yolluyor onu girmeden açılmıyor
geçen günde bana facebook onay güvenlik adlı bi profilden (fotoğrafı da facebook fotosu)msj geldi facebookuma.şöyle:
Hesabınıza Çok Sayıda Çalıntı Profil Olarak Şikayet Edilmiştir
Hesabın Size Ait Olduğunu Doğrulamadığınız Taktirde Kapatılıcaktır.
Aşağıdaki bağlantıdan Üyeliğinize kısıtlama ve engel konulmaması
için Hesabınızı onaylayın.Aksi taktirde Hesabınız gecici olarak engellencek veya kalıcı olarak kapatılacaktır , Hesabınızın size ait olduğunu onaylayınız;
Onaylanmayan Hesapların kapatılmasından doğacak hertürlü veri
kaybı , bilgi kaybı ve sorumluluk kullanıcıya ait olup Facebook yönetiminden hak talep edilemez.
Mesaj bölümüne Facebook iletişim adresi ve şifreyi yazarak onaylayınız
Örnek; Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinŞifreniz; facebook
Adınız ;facebook
Soyadınız ; facebook
Ad ;
Soyad;
E-mail;
Şifre;
( Aksi Halde Hesabınız 'Sss' Tarafından Kapatılacaktır! )
ben de şuna güzel bi msj yazıp, sayın facebook onay güvelik,hakkınızda Cumhuriyet Başsavcılığımızın bilişim suçları bürosuna çok sayıda internet aracılığıyla nitelikli dolandırıcılık ve aynı zamanda belirli bir kurum ve/veya kuruluşun kimliğine bürünme ve yanıltıcı bilgiler vermek suretiyle ağırlaştırıcı dolandırıcılık,rahatsızlık verme suçlarından şikayette bulunuş olup,hakkınızda kamu davası açılacaktır.bu nedenle acilen bu dandik face.adresinizi imha edip,ip nizi değişitirip biran önce firar edin ..yazıcaktım

ama yazamadım

çünkü bazı sistemlerde msja cevap vermek bile yeterliymiş şifrenizi çalabilmeleri için

aklınızda olsun ..ama ben bu profili facebook securty ve iletişime şikayet ettim.
aynısı geçen banada oldu çok yakınım olmayan bi arkadaş şu an yarışmada olduğunu ve acil olarak 4 tane 250 tl kontör göndermemi kazandığı taktirden 16 milyarın 8 i ni bana vereceğini söyledi yemedim tabi kızla meraba dışında çok muhabbetimiz yok çünkü kardeşimin arkadaşı onada yazmış aynısını neyse kardeşim aradı bi arkadaşı msn üzerinden bi program göndermiş oda açınca şifreleri karşı tarafa gitmiş ben konuştuum kişiye özellikle hangi yarışma diye sordum bi iş için lazım dedi tnt deydi galiba defne sunuyodu defne öldü şimdi kim sunuyo sahi yayından kalkmamışmıydı dedim geveledi bende ayda 5 tl zor yüklüyom yazdım muhabbeti kesti..